20:43 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Victor Ponta

  Ponta: "Doar la români mai ține cu Propaganda"

  © Sputnik /
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  14062

  Fostul premier Victor Ponta afirmă că evenimentele politice din ultimul timp au răsturnat predicțiile analiștilor români care au preferat ca în locul adevărului să lanseze mesaje de propagandă.

  BUCUREȘTI, 14 nov — Sputnik. Victor Ponta îi acuză pe analiștii din România că au început să creadă în "propriile minciuni" și lasă să se înțeleagă că situația din țară devine tot mai complicată în actualul context.

  "În Moldova a câștigat detașat Igor Dodon, în Marea Britanie s-a votat pentru Brexit, în SUA a castigat Donald Trump, în Bulgaria azi a câștigat funcția de Președinte candidatul Partidului Socialist (pro Rusia)!", scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

  Acesta afirmă că toată Propaganda Sistemului din România și care a intoxicat și manipulat populația că în Moldova câștigă Maia Sandu, că Marea Britanie rămâne în UE și că Hillary Clinon bate fără probleme crede în propriile minciuni și în realitatea lor fabricată.

  "Tot ei ne spun cum rămâne Cioloș Premier si dupa 11 Decembrie — cred că iar "nimeresc" pe lângă! Adică doar la români mai ține cu Propaganda", afirmă Ponta.

  Tematic

  Victor Ponta reacționează după victoria lui Donald Trump
  Tagurile:
  Propaganda, PSD, Igor Dodon, Victor Ponta, România


  Știrile Zilei