10:10 19 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.54
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Victor Ponta

  Vezi ce politician român i-a strigat lui Ponta că e vândut lui Putin

  © Sputnik / Алексей Даничев
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  28143

  Fostul premier, Victor Ponta, a comentat ironic modul în care Partidul Național Liberal s-a grăbit să-l felicite pe președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, lăsând să se înțeleagă că gestul a fost făcut la ordinul lui Klaus Iohannis

  BUCUREȘTI, 17 nov — Sputnik. Victor Ponta afirmă că a fost acuzat de Alina Gorghiu, lidera PNL că atât el cât și partidul din care face parte fac jocurile Rusiei și al lui Vladimir Putin, după ce PSD-ul la felicitat pe Igor Dodon pentru victoria în alegeri.

  "După ce și-a pus poalele în cap și a strigat isteric din rărunchi că PSD și Ponta sunt vânduți lui Putin tovarășa Alina Gorghiu Dej a primit un sms de la "Dom' Președinte" (care primise și el un telefon de la un ambasador) și imediat a executat un mesaj de felicitare pentru Igor Dodon. Dacă așa a zis "Dom' Presedinte"…ea face orice", a comentat Ponta pe pagina sa de facebook.

  Fostul premier îl compară pe Klaus Iohannis și PNL-ul cu Traian Băsescu și PDL și afirmă că "E clar că ăștia îi depășesc rapid în tupeu și minciuni pe Băsescu ți PDL — pas cu pas!". 

  Tematic

  Ponta: "Doar la români mai ține cu Propaganda"
  Tagurile:
  PNL, Vladimir Putin, Victor Ponta, Igor Dodon, Klaus Iohannis, Vladimir Putin, Victor Ponta, România


  Știrile Zilei