04:21 25 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu

  Tăriceanu: ”PNL-ul a rămas doar o firmă în spatele căreia se ascunde altcineva”

  © Călin Popescu Tăriceanu / Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6415

  Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu afirmă că Partidul Național Liberal nu mai există decât cu numele și că partidul în ultimii ani și-a pierdut întreaga identitate, fiind acaparat de echipa lui Traian Băsescu.

  BUCUREȘTI, 5 dec — Sputnik. Șeful Senatului susține că este nevoie ca în România să existe o dezbatere deschisă cu privire la ce formațiune politică reprezintă de fapt adevăratul liberalism românesc și că este momentul ca PNL-ul să renunțe la statul fals pe care și-l arogă.

  "PNL ne-a arătat de multă vreme că nu mai este un partid liberal și liderul pe care partidul a droit să-l pună în fruntea sa este Dacian Cioloș, cel fără culoare politică și ideologie. Asta e soluția de avarie pe care a găsit-o PNL-ul", a afirmat Călin Popecu Tăriceanu într-o declarație de presă susținită astăzi.

  Acesta a mai spus că în ciuda faptului că există o întreagă dezbatere referitoare la traseismul politic, PNL-ul se detașează ca lider din acest punct de vedere fiinnd singurul partid care s-a mutat în totalitate și unicul care a făcut o fuziune cu un partid adversar ideologic.

  "În urmă cu doi ani am asistat la cea mai gravă formă de traseism politic, a unui partid întreg. PNL-ul a anunțat prin vocea liderului de atunci că trece la Partidul Popular European. O data cu fuziunea dintre PNL și PDL, asistăm la ceea ce am anticipat, PNL-ul a rămas doar o firmă, condus de persoanele din PDL. Este o realitate tristă. Am văzut în această campanie electorală o minciună perpetuate la maxim și anume că PNL este un partid liberal", a mai spus Tăriceanu.

  Tagurile:
  PNL, ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, România, Călin Popescu-Tăriceanu, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei