04:17 19 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.54
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Klaus Iohannis

  Iohannis atac direct la PSD? ”Să mergem la vot pentru o Românie fără corupție”

  © Photo: www.presidency.ro
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  18033

  Președintele României, Klaus Iohannis, a îndemnat românii să meargă la vot afirmând că absenteismul nu este o soluție și țara are nevoie de continuarea măsurilor anti-corupție.

  BUCUREȘTI, 12 dec — Sputnik. Președintele României a susținut astăzi o declarație de presă cu ocazia alegerilor de duminică și i-a ândemnat pe români să meragă la vot pentru a-și exprima opțiunea politică.

  Klaus Iohannis a mai afirmat că românii ar trebui să meargă la vot pentru a putea continua măsurile anti-corpuție, ceea ce reprezintă un atac voalat la PSD, despre care în mai multe intervenții președintele a afirmat că este un partid corupt.

  "Absenteismul nu este o soluție. Românii trebuie să meargă la vot pentru a putea continua măsurile anticorupție. Să mergem la vot pentru o Românie fără corupție", au fost îndemnurile președintelui.

  Îndemnul președintelui vine la scurt timp după ce premierul Dacian Cioloș a afirmat că "românii ar trebui să meargă și să voteze pentru o majoritate USR-PNL", fapt care a declanșat un atac la acestuia pentru că nu a rămas imparțial.

  Tagurile:
  Alegerile parlamentare 2016, Corupție, PSD, Klaus Iohannis, Klaus Iohannis, România


  Știrile Zilei