17:39 18 Ianuarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
  Sorin Grindeanu

  Femeile frumoase - o promisiune onorată de premierul propus

  © Facebook / Sorin Grindeanu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6711

  Distins, elegant, spiritual și cu o alură sportivă, domnul Sorin Grindeanu este cunoscut în Timișoara ca unul dintre politicienii cu priză la reprezentantele sexului frumos.

  BUCUREȘTI, 3 ian — Sputnik. Premierul propus a trecut printr-un episod asociat de mulți cu această caracteristică a sa. Concret, Grindeanu a angajat-o la cabinetul parlamentar pe tânăra și frumoasa Roxana Ștefania Dinu (24 de ani), balerină și dansatoare profesionistă, chipurile pentru "declarații politice, studii documentare, materiale, propuneri legislative", după cum declara chiar domnișoara Dinu presei.

  Dar, verificând pe site-ul Camerei Deputaților activitatea parlamentară a domnului Grindeanu, se poate constata că aportul domnișoarei a fost extrem de discret, în perioada în care ea ajutându-l pe deputat în munca parlamentară, aceasta nu a avut nici o declarație politică, a avut o singură propunere legislativă și o interpelare — nu despre balet… ci despre rugby!

  Ziariștii timișoreni au supus-o unui test pe balerina parlamentară, întrebând-o… adresa biroului parlamentar al deputatului, iar domnișoara a picat la test.

  Concluziile fiecare și le face de sine stătător. Înțelegem, desigur, că diversele chestiuni minore prezentate mai sus nu contează, așa că încheiem felicitându-l încă o dată pe premierul propus pentru gusturile domniei sale.

  Tematic

  Premierul propus, Sorin Grindeanu - vizat într-un dosar de mare corupţie?
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei