10:14 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  8232

  După ce a investit peste 100 milioane de euro în "Steaua", Gigi Becali crede că singura șansă de a-și păstra echipa rămâne Curtea Europeană.

  BUCUREȘTI, 5 ian, Sputnik. Nemulțumit de deciziile instanțelor românești care i-au luat dreptul de a folosi marca și numele "Steaua", miliardarul George Becali consideră că justiția română este coruptă și că singura sa șansă o reprezintă instanțele europene.

  "Judecătorul va plăti!", a declarat Becali, "Voi merge la Curtea Europeană de Justiție în acest caz. Ce credeți, că judecătorul nu știe că asta este echipa Steaua și că nu se poate schimba numele de la Registrul Comerțului?"

  George Becali a fost cooptat în conducerea clubului "Steaua" în 2000, mai întîi ca finanțator, fiind adus de Dumitru Dragomir și Victor Pițurcă, iar după 2003 a devenit patron al clubului. În această perioadă, omul de afaceri a investit în club circa 100 milioane de euro. Cu toate acestea, el nu a reușit să ajungă la o înțelegere asupra mai multor aspecte cu Ministerul Apărării Naționale, proprietarul inițial al celui mai galonat club românesc.

  Tematic

  Becali despre căsătoriile gay: "Să scăpăm de diavol din țara noastră"
  Tagurile:
  judecători, Steaua, Justiție, Gigi Becali, Gigi Becali, România


  Știrile Zilei