21:38 20 August 2018
În direct
 • EUR19.00
 • USD16.68
 • RUB0.25
 • RON4.08
 • UAH0.60
  Chris Terhes

  Mesaj din SUA: "SRI este capul statului mafiot paralel"

  © Facebook / Misiunea Sf. Ioan Botezatorul - Orange County
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  29164

  Președintele american al Coaliției pentru Combaterea Corupției redeschide cazul unui ofițer SRI mort în urma unei arestări, un magistrat este acuzat de implicare.

  BUCUREȘTI, 14 ian — Sputnik. Preotul american de origine română Chris Terhes, președinte al Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției face o acuzație extrem de gravă împotriva magistratului Valentin Șelaru, judecător la Înalta Curte, fost procuror DNA, colaborator apropiat al Laurei Kovesi. Terheș îl consideră vinovat de arestarea unui ofițer SRI, Sorin Crivăț, în 2007, fapt care s-a soldat cu moartea suspectă a ofițerului. Terheș face referire și la declarațiile Alinei Bica în legătură cu moartea ofițerului de informații.

  "Nu doresc să devin patetică, urmare a celor declarate în fața judecătorului de drepturi și libertăți, sper să nu am situația deținutului Crivăț de la Penitenciarul Codlea, care, arestat fiind, și-a găsit inexplicabil sfârșitul la 32 de ani, doar pentru că a vorbit de SRI", declara fosta șefă a combaterii crimei organizate.

  Chris Terheș amintește că Sorin Crivăț era ofițer acoperit SRI, care "activa ca șef al Corpului de Control al Ministerului Integrării Europene şi al structurii de securitate la Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI)".

  "SRI este capul statului paralel mafiot din România. SRI nu putea ajunge să fie capul mafiei fără sprijinul unei părți din justiție și a unei părți din presă", scrie Chris Terheș.

  Preotul Chris Terheș a devenit o prezență remarcabilă în principalele studiouri de televiziune din România, mai ales la Antena 3, aceasta după ce Mihai Gâdea, directorul postului, a făcut mai multe vizite în SUA și a avut întâlniri cu diverse personalități.

  Tematic

  Dezvăluirile lui Sebi Ghiță: România condusă de agenți secreți străini?
  Tagurile:
  Preotul american, Antena 3, Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Corpului de Control al Ministerului Integrării Europene, Sorin Crivăț, Chris Terhes, SUA, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei