05:52 17 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.47
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.70
  Bordeluri în centrul Bucureștiului

  RĂZBOI TOTAL: SRI face trafic cu femei şi administrează reţele de bordeluri

  © Sputnik / Ilie Catrinoiu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  7918174

  Serviciul Român de Informaţii (SRI) are misiuni secrete, nu se ocupă doar de filaje, ci şi de traficul internaţional de carne vie, totul cu aprobarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

  BUCUREŞTI, 20 ian — Sputnik. Una din cele mai profitabile afaceri pe care le derulează SRI este coordonarea a peste 100 de societăţi comerciale, inclusiv bordeluri în zona bulevardului Decebal, dezvăluie jurnalistul Cornel Nistorescu în editorialul publicat vineri în Cotidianul.

  În editorialul "Unsprezece abuzuri SRI, cu aprobarea CSAT", Cornel Nistorescu scrie că SRI a devenit autoritatea naţională autorizată în materie de combatere a corupţiei. SRI are două misiuni: pentru intern şi pentru extern. Pentru intern, SRI se ocupă cu administrarea prostituţiei, şantajarea politicienilor, a diplomaţilor şi trecerea pe lista neagră a oamenilor de afaceri care refuză să colaboreze cu Serviciul.

  "Pentru intern: Serviciul şi-a asumat coordonarea a peste 100 de societăţi comerciale, inclusiv case cu statut de bordeluri din zona Bulevardului Decebal (unde sunt surprinşi şi înregistraţi diplomaţi, turişti sau politicieni şi oameni de afaceri români). Materialul obţinut este folosit la şantajarea acestora, iar sumele încasate, pentru derularea altor operaţiuni sub acoperire", dezvăluie Nistorescu.

  Screen de pe Cotidianul
  Screen de pe Cotidianul

  Societăţile comerciale sub acoperire ale SRI sunt ajutate să cîştige contracte. Jurnalistul scrie că patronii care refuză colaborarea cu SRI sunt trecuţi pe lista neagră, iar cei care colaborează sunt sprijiniţi.  

  Pe extern, SRI a avut misiunea să sprijine investiţiile puterilor străine din UE sau din afara UE.

  "Serviciul a primit sarcina să sprijine marile companii multinaţionale implicate în exploatarea resurselor. Adică Exxon, Gold Corporation, Schweighofer, OMV etc.", scrie Cornel Nistorescu.

  Jurnalistul afirmă că dezvăluirile se bazează pe mai multe investigaţii.

  Screen de pe Cotidianul
  Screen de pe Cotidianul
  Tagurile:
  Bordeluri, Serviciul Român de Informații, SRI, Prostituate, Sex, București, Serviciul Român de Informații, SRI, România


  Știrile Zilei