20:19 16 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.61
  Klaus Iohannis la protestele din Piața Universităţii

  Klaus Iohannis: Marile ameninţări vin din interiorul României, nu din afară

  © REUTERS / Inquam Photos / Octav Ganea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  9402

  Unirea Principatelor s-a înfăptuit pentru că voinţa populară a fost auzită, înţeleasă, respectată şi aplicată de politicieni. „Unirea, naţiunea a făcut-o!" spunea Mihail Kogălniceanu.

  BUCUREŞTI, 24 ian — Sputnik. Elitele care au înfăptuit Unirea Principatelor Române au înţeles că binele naţiunii este mai presus de intrigile mărunte, a scrie Klaus Iohannis pe Facebook.

  Preşedintele României a transmis marţi un mesaj cu ocazia zilei de 24 ianuarie. Klaus Iohannis a subliniat faptul că cele mai mari ameninţări la adresa României nu vin din afara ţării, ci din interior.

  "Ca şi în trecut, cele mai periculoase amenințări nu vin din afara țării, ci mai ales din interior. Unirea a fost vocea oamenilor curajoși care au crezut în lege şi dreptate. Fiţi încrezători că împreună vom reuşi, că vom avea înțelepciunea de a face ce este corect şi bine pentru viitorul națiunii române. La mulți ani, România!", a scris Iohannis.

  Acesta a precizat că Unirea Principatelor s-a înfăptuit pentru că voinţa populară a fost auzită, înţeleasă şi respectată de politicieni. „Unirea, naţiunea a făcut-o!" spunea Mihail Kogălniceanu. Potrivit lui Iohannis, această zi este o lecţie a prezentului.

  Tagurile:
  Amenințări, Klaus Iohannis, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei