16:43 19 Martie 2018
Chişinău-6°C
În direct
  Constantin Cojocaru

  Economist: toţi românii să iasă în stradă. Protestele nu sunt controlate

  © Constantin Cojocaru
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Acțiunile de protest din România împotriva guvernului Grindeanu (55)
  111576

  În aceste zile, marea majoritate a celor ieşiti în pieţele oraşelor din România sunt români care nu aparţin haitelor de politicieni de dreapta şi de stânga care controlează şi exploatează colonia România, precizează un economist naţionalist.

  BUCUREŞTI, 3 feb — Sputnik. De 28 de ani, păpuşarul reuşeşte să păcăleacă poporul român trăgând sforile aşa-ziselor alegeri democratice astfel încât românii merg la vot pentru a da puterea uneia din cele două haite de stânga şi de dreapta, scrie economistul Constantin Cojocaru pe Facebook.

  Cele două haite, de stânga şî de dreapta, au acelaşi program de 28 de ani prin care se permite păpuşarului să controleze şi să exploateze colonia numită România. Pentru următorii 4 ani, păpuşarul a hotărât să acorde puterea lui Liviu Dragnea.

  Potrivit economistului, înţelegerea dintre Dragnea şi păpuşar prevedea, pe lângă păstrarea dreptului păpuşarului de a jefui ţara, şi dreptul haitei lui Dragnea de a-şi păstra averile dobântite prin furt, de a scăpa de puşcării şi de a participa şi ea la jaf, chiar dacă partea ei reprezintă nişte firimituri de la masa bogată rezervată păpuşarului.

  Constantin Cojocaru este de părere că poporul român a înţeles ticăloşia pusă la cale de Dragnea şi a ieşit în stradă să-i oprescă, înainte de a face ticăloşii şi mai mari.

  Astfel, marea majoritate a celor ieşiti în pieţele oraşelor României sunt români care nu aparţin haitelor de politicieni, sunt români de bună credinţă care s-au săturat de ticăloşiile clasei politice responsabile de dezastrul economic, social şi naţional în care a fost adusă ţara.

  Îndemnul lui Constantin Cojocaru este ca toţi românii de bună credință să iasă în stradă pentru ca guvernul să-şi prezinte demisia.

  Тема:
  Acțiunile de protest din România împotriva guvernului Grindeanu (55)

  Tematic

  Proteste 2017 - cele mai spectaculoase fotografii
  Tagurile:
  alegeri democratice, poporul român, abuz în serviciu, Clasa politică, Furt, Constantin Cojocaru, Liviu Dragnea, București, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei