06:47 14 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.52
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.72
  Monica Macovei

  (FOTO) Dovada: Monica Macovei, unul din oamenii lui George Soros

  © Photo: Facebook / Monica Macovei
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (109)
  62172

  De-a lungul timpului s-a scris și s-a vorbit despre conexiunile Monicăi Macovei cu George Soros, unele voci susținând că europarlamentarul român a fost sponsorizat de miliardarul american de origine maghiară.

  BUCUREŞTI, 14 feb — Sputnik. O poză postată pe Facebook arată că Monica Macovei se înţelege foarte bine cu miliardarul George Soros, scrie bugetul.ro

  În poză apar 15 oameni într-un cadru select, iar în mijlocul tuturor stă George Soros. Monica Macovei este aşezată în spatele miliardarului.

  "Patronul" din mijloc este evident dl. George Soros / doamna zambareata din spatele sau este….”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, făcând aluzie la dna Macovei.

  Soros scria despre Macovei că este un aliat important pentru drepturile minorităţilor de orice fel.

  „Monica Macovei- avocat și procuror, interesat de libertăți civile, anticorupție, transparență, egalitatea sexelor, drepturile omului, drepturile tuturor minorităților, inclusiv a persoanelor LGBT și romi. Hotărât progresivă, aliat incontestabil al valorilor societății deschise, nu ezită să meargă împotriva instrucțiunilor grupului său, cu toate acestea uneori pierde pe mâna sa, set de priorități intransigente", scria Soros.

  După ce hackerii au spart mailul miliardarului în anul 2016, în presă a apărut o listă cu mai multe persoane din România finantate de Soros, printre care se afla și Macovei.

  Captură ecran cu George Soros
  Captură ecran cu George Soros
  Тема:
  Cine este George Soros (109)

  Tematic

  Europarlamentarul Monica Macovei acuză "structura de crimă organizată PSD"
  Tagurile:
  George Soros, Monica Macovei, România


  Știrile Zilei