16:39 17 Martie 2018
Chişinău+ 13°C
În direct
  Atacul terorist de la Londra

  MAE: informaţii noi cu privire la românca rănită grav în atentatul din Londra

  © REUTERS/ Eddie Keogh
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5601

  Ministerul Afacerilor Externe a emis o informare cu privire la starea tinerei românce care a fost rănită grav în atacul care a avut loc miercuri, la Londra, pe podul Westminster.

  BUCUREŞTI, 24 mart — Sputnik. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, românca Andreea Cristea, rănită grav în urma atentatului care a avut loc miercuri în Londra, a fost supusă unei intervenții chirurgicale şi a fost transferată într-o altă unitate medicală pentru investigații suplimentare.

  Tânăra a fost operată pe creier după ce medicii i-au depistat un cheag de sânge.

  Celula de criză constituită la nivelul misiunii diplomatice române la Londra, aflată în coordonarea Centralei MAE, menține permanent legătura cu unitatea medicală respectivă, cu autoritățile locale și cu familia cetățeanului român, căruia îi va acorda tot sprijinul necesar, arată sursa citată.

  Amintim că miercuri a avut loc un atac pe podul Westminster, aflat în apropierea sediului parlamentului britanic. Un bărbat a lovit cu automobilul mai multe persoane în încercarea de a pătrunde în curtea sediului legislativului britanic.

  Potrivit ultimelor date, în urma atacului au decedat 4 persoane, alte 29 fiind rănite, dintre care doi cetățeni ai României.

  Ieri Statul Islamic a revendicat atacul care a avut loc în preajma sediului parlamentului britanic.

  Tematic

  Statul Islamic a revendicat atacul din Londra
  Tagurile:
  terorism, Londra
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei