05:41 01 Martie 2021
În direct
 • EUR21.11
 • USD17.44
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  508122

  Fotomodelul și deputatul liberal Alina Zotea a produs o nouă senzație pe rețelele de socializare, după ce și-a etalat genunchii goi chiar în Parlamentul Republicii Moldova, fapt care a provocat dezbateri aprinse pe rețelele de socializare

  CHIȘINĂU, 25 martie — Sputnik. Tânăra membră a legislativului moldovenesc Alina Zotea i-a scandalizat pe unii, dar și-a atras, totodată, admirația altora, după ce a apărut în Parlament într-o ie națională și într-o rochie… tot națională, dar, așa cum au precizat unii, ceva mai „stilizată", adică peste măsură de scurtă.

  Alina Zotea în fustă scurtă în Parlament
  © Facebook / Vasile Roșca
  Alina Zotea în fustă scurtă în Parlament

  Una dintre utilizatoarele Facebook, pe nume Natalia, a întrebat dacă „fusta scurtă este element al hainei naționale".

  Ea a fost „susținută" de cunoscuta activistă civică Domnica Cemortan, care a comentat astfel poza Alinei Zotea: „CORECT. Trebuia să se îmbrobodească", adăugând că ar fi trebuit ca deputata să îmbrace „și fusta până în pământ. Nu de alta… dar nu e deloc tradițional".

  Nina, o altă persoană care a comentat stilul național prezentat de tânăra legislatoare, a subliniat că „este o fustă stilizată".

  Constantin a scris, la rândul său, că Alina este o „frumoasă româncuță", iar Tatiana a precizat: „și cam atât".

  Mihai a observat că Alina nu are opinci, iar Larisa a îndemnat-o pe Alina să ocolească străzile principale „ca să nu fie accidente".

  Alina Zotea a plasat pe pagina sa de Facebook câteva poze în care ea apare în haine naționale, iar pe una dintre ele, făcută la cea mai recentă conferință de presă a fracțiunii PL, ea stă în rândul din față, îmbrăcată în ie, în fustă stilizată și cu genunchii la vedere.

  Tematic

  (FOTO) Alina Zotea, fără inel. Logodnicul său, plecat în Thailanda
  Tagurile:
  fustă scurtă, haine naționale, Parlament, Goi, Genunchi, Deputat, Alina Zotea, Parlamentul Republicii Moldova, PL, Alina Zotea, Moldova

  Știrile Zilei