19:33 21 August 2018
În direct
 • EUR19.10
 • USD16.74
 • RUB0.25
 • RON4.11
 • UAH0.61
  Adrian Năstase

  Adrian Năstase critică guvernul Grindeanu. Iată ce spune despre Justiție

  © Facebook / Adrian Năstase
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  14631

  Guvernul a externalizat problemele justiției, iar ministrul Justiției, Tudorel Toader, a căzut în propria capcană, a declarat joi fostul premier Adrian Năstase, președinte al Fundației Europene Titulescu.

  BUCUREȘTI, 30 mart — Sputnik. Problema principală în evaluarea activității procurorului general Augustin Lazăr și a șefului DNA, Laura Codruța Kovesi, o reprezintă atitudinea ministrului Toader față de cei care sunt în subordinea sa, a declarat Adrian Năstase, potrivit Agerpres.

  "Practic, ministrul Justiției a căzut el însuși în propria capcană — a creat niște așteptări și până la urmă n-a reușit să răspundă acestor așteptări. În legătură cu ce s-ar putea face, trebuie din nou reactivată ideea că partidele, Parlamentul au răspunderea de a decide în legătură cu o lege privind răspunderea magistraților", a declarat Năstase prezent joi la sediul Fundației Europene Titulescu.

  Potrivit acestuia, guvernul a externalizat problemele justiției ca și cum ar fi externalizat serviciile de contabilitate. Astfel, Năstase a criticat ca Justiția e pe mâna ambasadorului american, sau a Bruxelles-ul, sau a protestatarilor din piață.

  El a arătat că în ultimele săptămâni s-a declanșat o vânătoare de vrăjitoare.

  Tematic

  Năstase: "Oferim străinilor instrumentul colonizării"
  Tagurile:
  Fundației Europene Titulescu, Toader Tudorel, Laura Codruța Kovesi, Augustin Lazăr, Adrian Năstase, România, Bruxelles
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei