14:38 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (680)
  10301

  Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat joi că fiecare minister analizează impactul pe care îl are ieșirea Marii Britanii din UE asupra țării noastre, urmând ca în două săptămâni să fie elaborat un Memorandum în acest sens.

  BUCUREȘTI, 30 mart — Sputnik. De o săptămână guvernul Grindeanu analizează efectele pe care le-ar putea avea ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, informează Agerpres.

  "Deja de o săptămână toate ministerele analizează Brexit-ul, ministerul Afacerilor Europene a lansat deja către toate ministerele un memorandum prin care fiecare instituție va efectua o analiză pe domeniul său de competență", a mai declarat joi prim-vicepremierul Sevil Shhaideh.

  Potrivit acesteia, în două săptămâni guvernul va elabora un Memorandum prin care să se prezinte impactul Brexit-ului asupra României.

  Vicepremierul Sevil Shhaideh a efectuat, joi, la Slobozia, o vizită de lucru unde s-a întâlnit cu aproape 60 de primari din județul Ialomița. Discuțiile au vizat Programul Național de Dezvoltare Locală.

  Тема:
  Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (680)

  Tematic

  Controversata Sevil Shhaideh, premier interimar
  Tagurile:
  brexit, Ieșirea Marii Britanii din UE, Sevil Shhaideh

  Știrile Zilei