06:45 21 Ianuarie 2018
Chişinău-4°C
În direct
  Euro

  Scandal major - conducerea Supravegherii Financiare va fi demisă

  © REUTERS/ Dado Ruvic
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3711

  Dragnea: "Cer asta personal, în foarte scurt timp Parlamentul va demite toată conducerea ASF pentru că ceea ce se întâmplă acolo e foarte grav"

  BUCUREȘTI, 13 apr — Sputnik. Așa cum am anunțat într-o altă știre, președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, că falsă privind naționalizarea putea să pună în pericol întreg sistemul de pensii — și că ea ar fi plecat DE la președintele ASF, Mișu Negrițoiu. Împotriva lui Negrițoiu și a conducerii ASF se vor lua măsuri extreme, a declarat Dragnea.

  "Mişu Negriţoiu, care este preşedintele ASF, ştie foarte bine că în foarte scurt timp Parlamentul va demite toată conducerea ASF pentru că ceea ce se întâmplă acolo e foarte grav şi au de suferit clienţii români şi asiguraţii români", a spus Dragnea.

  Liviu Dragnea a declarat că va cere personal Parlamentului demiterea conducerii a Autorității de Supraveghere Financiară, "atât ca urmare a acestui scandal, cât și ca urmare a problemelor pe tema RCA", transmite Antena 3

  Viorel Ștefan, ministrul de Finanțe, a confirmat că știrea privind naționalizarea pensiilor e un fals și a cerut ca ASF să sancționeze declarațiile lui Mișu Negrițoiu.

  Tagurile:
  demitere, Supravegherea Financiară, Liviu Dragnea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei