12:04 26 Februarie 2021
În direct
 • EUR21.34
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.38
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (123)
  63181

  "Din ce în ce mai multe voci aduc slavă lui Soros; ce e rău în a eradica viciile și anormalul europenilor? Ce vom alege? Corupția și sodomia europeană"

  BUCUREȘTI, 19 aprilie, Sputnik. Într-o recentă postare pe Facebook, cunoscutul actor Florin Zamfirescu aduce critici dure posturilor de televiziune care fac propagandă controversatului magnat George Soros. El asociază această propagandă cu inocularea ideii de înapoiere a românilor care se opun ideilor, "binefacerilor"lui Soros.

  "Din ce în ce mai multe voci aduc slavă lui Soros!", scrie Zamfirescu. "Posturi TV fac propagandă acestui mecena al culturii, al științei și al artelor. Ce avem cu el? Pentru ce ne opunem binefacerilor sale generoase? Suntem copleșiți de argumente "logice", ni se arată cât de înapoiati suntem, în drumul nostru spre plutonul de execuție…".

  Ridiculizând atitudinea acestor propagandiști, Zamfirescu scrie că "În curând se va face propagandă pentru "sharia" — cu aceleași argumente logice". Iar pentru a sublinia aspectele anormale ale acetorn demersuri, Florin Zamfirescu pune cititorul în fața unei posibile alegeri paradoxale:

  "Ce e rău în a eradica viciile și anormalul europenilor? Ce vom alege? Corupția și sodomia europeană, sau curățenia lumii arabe cu toate duritățile ei?"

  Răapunsul artistului naționalist este o întoarcere la tradiția gândirii ancestrale românești, de asemenea paradoxală.

  "Ne rămâne doar calea de mijloc a ciobanului mioritic:

  Iar de-o fi să mor

  În câmp de mohor?"

  Florin Zamfirescu are de mai mult timp luări de poziție pe teme naționale, el întreprinzând și un demers politic, candidând la alegerile parlamentare în 2016 din partea Partidului România Mare". Zamfirescu a fost rector al UNATC și are una dintre cele mai bogate filmografii din România.

  Тема:
  Cine este George Soros (123)

  Tematic

  Politicieni români importanți sar în ajutorul lui Soros
  Ponta îl susține pe Viktor Orban împotriva lui Soros
  Se cere investigarea administratiei Obama şi a lui George Soros
  Fundaţia lui George Soros pleacă din România
  Omul lui Soros: "Suntem niște criminali cu toții"
  Soros, "DC News" și compromiterea europarlamentarilor români
  Soros, în spatele proiectului privind războiul informaţional împotriva Rusiei
  Tagurile:
  corupție, anormal, vicii, european, sodomie, actor, George Soros, Florin Zamfirescu

  Știrile Zilei