12:38 20 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.50
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.72
  Victor Ciutacu

  Ciutacu: "Mircea Badea şi Mihai Gâdea - băsişti sub acoperire"

  © Facebook / Victor Ciutacu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  467022

  Reacţia cunoscutului realizator Victor Ciutacu după mai multe afirmaţii ale unor persoane publice despre legăturile secrete ale lui Traian Băsescu

  BUCUREŞTI, 21 apr — Sputnik. O avalanşă de reacţii a apărut după ce fostul preşedinte Traian Băsescu a depus în Parlament o iniţiativă care vizează anumite scutiri, reduceri de pedepse şi graţieri. Băsescu a fost atacat chiar de membri din propriul partid, dar mai ales de cei care promovează lupta anticorupţie.

  Băsescu a fost acuzat chiar că are înţelegeri secrete cu Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, fostul preşedinte fiind ironizat că "s-a înscris deja în PSD". Atacurile s-au îndreptat şi împotriva celor din presă, acuzaţiile amestecându-se cu tot felul de supoziţii absurde, într-un fel de carusel al denunţărilor.

  Cu umoru-i binecunoscut, jurnalistul Victor Ciutacu a luat în băşcălie aceste atitudini. Într-o postare pe Facebook, el glumeşte pe seama acestor acuzaţii şi dezvăluiri, ridiculizându-le printr-un exemplu absurd: foştii săi colegi Mircea Badea şi Mihai Gâdea, doi dintre cei mai cunoscuţi adversari ai lui Traian Băsescu, ar fi, conform "propagandei"… băsişti.

  "Hai că s-a citit propaganda că Băse e înţeles cu pesediştii şi că mai şi face blat cu Voiculescu. Eu demult îi bănuiam pe Badea şi pe Gâdea că-s băsişti sub acoperire, da' odată ce ne anunţă Securitatea e ca şi probată suspiciunea:))", a scris Ciutacu pe Facebook.

  Chiar dacă Victor Ciutacu a glumit, chestiunea isteriei publice şi a promovării acuzaţiilor nefondate, a presupunerilor insultătoare a devenit un flagel în societatea românească.

  Postare Victor Ciutacu, captură ecran
  © Facebook / Victor Ciutacu
  Postare Victor Ciutacu, captură ecran

   

  Tematic

  Ciutacu, reclamat pentru discriminare, spune că e un "evreu hărțuit"
  Victor Ciutacu: PSD nu căuta dreptate, ci acces la butoanele terorii
  Polițistul Godină, atacat pentru bani de Ciutacu și Mircea Badea
  Sondaj: Rareș Bogdan i-a zdrobit pe Gâdea și Ciutacu!
  Victor Ciutacu dă peste nas "Antenei 3"
  Șeful SRI Coldea ar fi intervenit la vedeta TV Victor Ciutacu
  Tagurile:
  Băşişti, Victor Ciutacu, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Traian Băsescu, România


  Știrile Zilei