05:56 22 Mai 2019
În direct
 • EUR20.02
 • USD17.96
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.69
  Traian Băsescu

  Mălin Bot: "Cât de mic a ajuns Traian Băsescu, jalnic!"

  © Facebook / Traian Băsescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  48540

  Atitudinea lui Băsescu în timpul vizitei președintelui Comisiei Europene a fost criticată de foștii săi susținători - "Mai e vreo legătură între acel Băsescu și cel de azi?

  BUCUREȘTI, 12 mai — Sputnik. Vizita președintelui Comisiei Europene la Parlament a fost prilejul revenirii în instituție a fostul premier și președinte al Camerei Deputaților. Prezența sa a fost apreciată de Jean Claude Juncker, care și-a amintit de prima sa vizită în România, în 2003, ca premier la Luxemburg-ului pe vremea guvernării Năstase.

  Atitudinea demnă și elegantă a celui mai important om politic român de la începutul mileniului a fost remarcată de presă și de politicieni, iar momentele discuțiilor cu fostul său adversar, Traian Băsescu, au dat prilejul multor comentarii — mai ales în defavoarea lui Băsescu. Foști susținători ai demersurilor lui Băsescu au criticat atitudinea și ipostazele în care s-a aflat ex-președintele.

  "Mai este vreo legătură între acel Traian Băsescu și cel de azi? Mă întrebam aceste lucruri încă din septembrie, anul trecut, înainte de alegeri", scrie Mălin Bot pe pagina de FB. Fostul redactor șef al "Evenimentului zilei" îi dedică un articol lui Băsescu pe blogul personal, în care critică vehement atitudinea fostului vector al "anticorupției". Mălin Bot acuză jocuri făcute de Băsescu și de Andronic (fostul patron al lui Bot, cu care jurnalistul se află în proces) în favoarea lui Dragnea, Tăriceanu și Voiculescu.

  "Poveștile lui Andronic cu întâlniri secrete unde se falsificau alegeri fac parte tot din urzeala prin care Băsescu insistă să provoace cumva decapitarea DNA. E același joc făcut de Ghiță cu bufnițele mov, în altă variantă. Prin el, Băsescu și gașca lui se pun la dispoziție, ca niște cozi de topor, lui Dragnea, lui Tăriceanu, lui Voiculescu. Toți au interesul comun să facă cumva să decapiteze DNA și să pună șef acolo pe cineva obedient.", scrie Bot, care postează și o imagine semnificativă din timpul cuvântării lui Juncker, cu Năstase și Băsescu.

  De menționat că Mălin Bot este unul dintre principalii agitatori ai manifestațiilor antiguvernamentale. Într-o altă postare, el scrie: "Cât de mic a ajuns Traian Băsescu. Cum s-a gudurat azi, în Parlament, pe lângă Adrian Năstase. Cum a decăzut acest politician, de când Udrea a început să aibă probleme cu legea. Și își duce decăderea tot mai jos, sapă, sapă, sapă. Jalnic". Fostul ziarist se întreabă, în articolul menționat de pe blogul personal "Cu ce îl are la mână Elena Udrea".

   

  Tematic

  Băsescu cere revenire la școli profesionale și acuză interese ascunse
  Datorită lui Băsescu, corupția poate fi grațiată
  Achiziții de miliarde, Băsescu și "dezvăluirile" lui Andronic
  Băsescu – panică față de ce știe Ghiță despre contrabanda cu Serbia
  Băsescu, din nou fără cetățenia moldovenească
  Traian Băsescu, mesaj radical: ”Luaţi aminte slugilor!”
  Traian Băsescu uită sau minte - "precedentul" este el, nu Kovesi
  Tagurile:
  Mălin Bot, Traian Băsescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei