05:02 22 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Victor Ponta

  Reacția lui Victor Ponta la scandalul din PSD

  Victor Ponta/Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  49942

  Fostul lider al PSD Victor Ponta reacționează extrem de dur la deciziile autoritariste si controlul absolut pe care Liviu Dragnea le manifestă în partid.

  BUCUREȘTI, 15 iun — Sputnik. Victor Ponta susține că premierul Sorin Grindeanu are dreptate și solicită ca în interiorul PSD să aibă loc o dezbatere serioasă la nivelul structurilor de conducere, scrie Stiripesurse

  Potrivit lui Ponta, argumentele expuse de Grindeanu sunt corecte, iar premierul nu trebuia să fie executat de Liviu Dragnea în Comitetul Executiv al PSD.

  "Eu consider că toate argumentele expuse aseară de premierul Grindeanu sunt corecte, constituționale, în interesul adevărat al României și al PSD! Motiv pentru care îl sustin în totalitate — și aștept ca deciziile greșite luate de CEX la presiunea lui Liviu Dragnea să fie oprite, iar în PSD să aiba loc la nivelul tuturor structurilor partidului o discuție reală despre viitorul nostru!", a spus Victor Ponta.

  Fostul lider al PSD consider că amenințările lui Liviu Dragnea cu excluderea din partid a tuturor celor care îl susțin pe Sorin Grindeanu sunt inacceptabile și denotă lipsa reguliilor democratice în partid.

  Tematic

  EXCLUSIV: Cea mai probabilă variantă de prim-ministru
  Criză politică oficială: Grindeanu nu își dă demisia, forțează un cerc vicios
  România - fără premier, fără Guvern!
  BREAKING: Miniștrii PSD din Guvernul Grindeanu au demisionat în bloc
  Cade Guvernul României: PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu
  Tagurile:
  Demisia Guvernului, PSD, Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Victor Ponta, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei