09:44 17 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Ana Birchall împreună cu membrii Casei Regale a României

  Ana Birchall, posibil premier - apropiată de Casa Regală

  © Facebook / Ana Birchall
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  36602

  Un demnitar care înțelege respectul față de Casa Regală a României, dar și importanța bunei relaționări

  BUCUREȘTI, 15 iun — Sputnik. Într-un articol anterior anunțam ca variantă probabilă pentru premier pe Ana Birchall, ministru, parlamentar, eminent jurist cu pregătire economică și în relații internaționale. În același timp, Birchall este o personalitate bine văzută în mai multe medii, de la cel diplomatic la cel cultural.

  Ana Birchal este și o persoană agreată de Casa Regală a României. Recent, fostul ministru al Afacerilor Europene a participat la lansarea volumului „Povestea Castelului Peleş", scris de Principele Radu.

  "O minunată incursiune într-una din bijuteriile arhitectonice ale României, mai ales că secretele Peleşului ne sunt dezvăluite chiar de către unul dintre membrii Familiei Regale a României, Principele Radu", a scris Ana Birchal după eveniment.

  Ministrul mulțumește Casei Regale a României "pentru onoarea de a mă fi invitat la acest eveniment" — și mărturisește că volumul i-a adus aminte de "splendidele vacanţe de vară din perioada copilăriei când îmi petreceam ore în şir în zona Peleşului, citind lângă apă".

  Tagurile:
  Casa Regală a României, Ana Birchall


  Știrile Zilei