10:01 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  79 0 0

  Primarul Iașului, Mihai Chirică, a vorbit într-o conferință de presă despre cum a fost înlăturat de la șefia PSD, acesta detaliind care sunt persoanele grele din partid și cum acționează.

  BUCUREȘTI, 16 iun — Sputnik. Mihai Chirică a declarat că un grup foarte restrâns din PSD popularizează mereu soluțiile, scrie stiripesurse.ro.

  Mihai Chirică a precizat că oamenii incomozi din partid sunt etiochetați pe nedrept.

  „Circul acolo stă cam în felul următor: un grup foarte restrâns popularizează soluția. Deci omul ăsta trebuie îndepărtat, ori este agent SIE, SRI, KGB, nu știu ce o fi spus că este domnul Grindeanu. Încep să lovească în persoana respectivă și mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant", a spus Chirică.

  Apoi discuțiile sunt începute de Gabriela Vrânceanu-Firea și Olguța Vasilescu. Fostul vicepreședinte al PSD a adăugat că apoi urmează votul și sunt propuse soluțiile radicale.

  „Îl dăm jos de acolo, de acolo, de acolo, îl omorâm și la urmă îl și defăimăm complet, ca să nu folosesc un cuvânt vulgar. După care apare liderul și spune că e de acord cu A, B, C, dar fără defăimare", a mai precizat primarul Iașului.

  Chirica a precizat că prin astfel de „procese" au mai trecut, în afară de el el, Valeriu Zgonea, Victor Ponta, Mircea Geoană și Sorin Grindeanu.

  Mihai Chirica a pierdut sprijinul în PSD în urma protestelor față de OUG 13, când și-a exprimat solidaritatea cu protestatarii.

  Tematic

  Dezvăluirile lui Liviu Dragnea - o conspirație în PSD
  PSD depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu
  Premierul român Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Ce urmează
  Reacția lui Victor Ponta la scandalul din PSD
  BREAKING: Miniștrii PSD din Guvernul Grindeanu au demisionat în bloc
  Cade Guvernul României: PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu
  Tagurile:
  pregnant, lider, Sânge, PSD, Mihai Chirica, Iași

  Știrile Zilei