00:04 23 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Gabriela Firea

  Europarlamentar PSD se revoltă: "Și o mătură făcea tot cât Gabriela Firea"

  © Photo: Facebook / Gabriela Firea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  98114

  Europarlamentar PSD: "O gașcă de pedeliști, peremiști și alții din afara partidului au pus mâna pe conducere, iar acum membrii PSD încearcă să-și ia înapoi partidului"

  BUCUREȘTI, 17 iun — Sputnik. Invitat de Antena 3 să ăși spună părerea despre faptul că Sorin Grindeanu ar putea fi reprinit în PSD, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a fost tranșant: "Sorin Grindeanu este membru PSD! Comitetul Executiv Național nu avea dreptul să-l excludă, așa că, statutar, el este membru, iar organizația Timiș, din care face parte, îl susține".

  Cătălin Ivan este unul dintre membrii PSD importanți care au avut conflicte majora cu Liviu Dragnea. În 2010, Cătălin Ivan a fost schimbat de la conducerea grupurlui europarlamentarilor PSD cu Viorica Dăncilă, o apropiată a lui Liviu Dragnea. Ivan l-a acuzat pe Dragnea pentru această manevră.

  Astăzi. Cătălin Ivan a făcut un nou atac dur la Dragnea și la o parte din conducerea PSD, intervenția sa fiind întreruptă brusc, din cauza "publicității".

  "O gașcă de pedeliști, peremiști și alți oameni din afara partidului au pus mâna pe conducerea partidului, iar acum membrii PSD-ului încearcă să-și ia înapoi partidului", a declarat Cătălin Ivan. "Chiar Gabriela Firea este o nou venită în partid", a subliniat Ivan.

  "Da, dar Gabriela Firea a obținut multe voturi", a punctat moderatoarea Mihaela Bârzilă. "Și o mătură dacă punea PSD candidat la Capitală era votat, doamnă", a venit replica lui Cătălin Ivan.

  "În voi susține pe Sorin Grindeanu și voi face lobby pentru el în Europa ca guvernul acesta să fie recunoscut", a declarat Ivan, afirmație după care intervenția a fost întreruptă, moderatoarea scuzându-se că trebuie să intre calupul de publicitate.

  În acest moment, Sorin Grindeanu, ajutat de Victor Ponta, încearcă să atragă parlamentari PSD și alte personalități care să susțină demersul actualului premier împotriva lui Liviu Dragnea. Victor Ponta a asociat tentativa de schimbare a lui Grindeanu cu un stil "mafiot". 

  Tematic

  Lider PSD despre starea la zi: Mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant
  Tagurile:
  PSD, Cătălin Ivan, Liviu Dragnea, Gabriela Firea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei