19:16 22 Aprilie 2018
Chişinău+ 22°C
În direct
  Adrian Năstase

  Adrian Năstase: "În orice variantă, PSD pierde"

  © Facebook / Adrian Năstase
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  44141

  Năstase: "Există camarile, grupuri de interese care au destrămat leadership-ul PSD"

  BUCUREȘTI, 19 iun — Sputnik. Fostul președinte al PSD și prim ministru Adrian Năstase a comentat la postul RTV situația din partid și confruntarea Dragnea — Grindeanu. "Dacă aș fi fost în locul lui Sorin Grindeanu îmi dădeam demisia", a spus Năstase.

  "În urma unei astfel de demisii puteai să acționezi mai departe prin crearea unei mase critice, prin intermediul unui Congres", explică fostul președinte PSD.

  Nici Dragnea nu este nevinovat, în opinia lui Năstase, lipsa de comunicare i se datorează în mare măsură. "Toate aceste lucruri au condus la această poveste absurdă, care trebuie să aibă o anumită ieșire".

  Năstase este convins că situația actuală "nu face altceva decât să provoace o uriașă hemoragie" partidului. "În orice variantă PSD este cel care pierde", a declarat ferm Năstase.

  Considerat, alături de Ion Iliescu, cel care a pus bazele PSD, Adrian Năstse acuză cauze externe partidului care ar sta la baza crizei actuale.

  "Ar trebui să ne uităm cui îi folosește cel mai mult această chestiune. Nu mai discutăm despre noaptea generalilor, despre arhiva SIPA. Nu vreau să fac scenarii, dar este posibil să există camarile, grupuri de interese care au destrămat leadership-ul PSD", a spus Năstase la televiziunea patronată de Sebastian Ghiță.

  Tematic

  Adrian Năstase, nu familia - motivul probabil al retragerii lui Becali
  Gigi Becali aruncă o bombă despre Adrian Năstase
  Adrian Năstase critică guvernul Grindeanu. Iată ce spune despre Justiție
  Năstase: "Oferim străinilor instrumentul colonizării"
  Năstase: "De acord cu pedeapsa cu moartea pentru corupție?"
  Tagurile:
  Grupuri de interese, camarilă, PSD, Adrian Năstase
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei