00:04 23 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Klaus Iohannis

  Scenariul unui celebru jurnalist: "Iohannis suspendat, Kovesi arestată"

  privesc.eu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Scandalul în jurul Laurei Kodruța Kovesi (37)
  2046113

  Celebrul jurnalist propune trei ipostaze originale ale crizei, în care principalele figuri sunt puse în situații limită

  BUCUREȘTI, 20 iun — Sputnik. Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști și analiști politici, Cristian Tudor Popescu propune un scenariu extrem care ar sta în spatele actualei crize politice. În primul rând, CTP consideră că prin moțiune nu se aduce nici un argument contra guvernului, ci se spune "un singur lucru: guvernul trebuie să cadă pentru că dl Grindeanu a refuzat să-și dea demisia când i-a cerut-o conducerea PSD".

  "PSDragnea vrea să-și rezolve o convulsie intestină, privată, de partid, folosind o instituție a statului, moțiunea de cenzură parlamentară — ce ce o depune PSDragnea? Pentru că poate", consideră CTP.

  În urma votului de mâine la moțiune, dacă aceasta trece, guvernul cade, deci se ajunge cu un nou premier în fața președintelui.

  "Grindeanu pleacă, președintele Iohannis refuză să accepte încă un premier din partea PSD-ALDE, iar Coaliția declanșează suspendarea președintelui, ați veni să votați la referendum?", scrie CTP.

  În fine, cazul Laurei Kovesi, aceasta "a fost înregistrată audio pe ascuns" în timpul unor ședințe de analiză a muncii cu procurorii DNA.

  "Dacă ați auzit aceste înregistrări, considerați, așa cum îndeamnă cel care a numit-o procuror general al României, fostul președinte Băsescu, că dna Kovesi trebuie arestată?", își întrebă CTP cititorii, prevenindu-i, de fapt, în legătură cu o posibilă ipoteză de lucru.

  Тема:
  Scandalul în jurul Laurei Kodruța Kovesi (37)

  Tematic

  Sondaj: Laura Kovesi - arestată, demisă, suspendată, nevinovată
  EXCLUSIV: Laura Kovesi - ca și demisă
  EXCLUSIVITATE: Demiterea Laurei Codruţa Kovesi
  Tagurile:
  Suspendare, Arestare, Scenariu, Cristian Tudor Popescu, Laura Codruţa Kovesi, Klaus Iohannis, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei