11:24 20 Ianuarie 2018
În direct
  Traian Băsescu

  Traian Băsescu vrea premier!

  © AFP 2018/ ABBAS MOMANI
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  135301

  La această oră, reprezentantul lui Băsescu negociază cu PNL nominalizarea candidatului Opoziției, fostul președinte e ferm hotărât

  BUCUREȘTI, 26 iun — Sputnik. În cursul acestei dimineți, între PMP și PNL au loc discuții, mai bine zis între președintele PNL, Ludovic Orban, și un reprezentant al PMP. Obiectul acestei întrevederi este prezentarea unei alternative a Opoziției la propunerea PSD de premier.

  Inițiativa acestei propuneri îi aparține lui Traian Băsescu, care a declarat ferm: "PNL va propune premier, dacă nu o va face PMP — eu mă aștept ca PNL să-și facă datoria de al doilea partid parlamentar, adică să propună candidat", a spus Băsescu.

  Băsescu a declarat că PMP va susține candidatul PNL, "vă asigur de asta", a declarat Băsescu la România TV. Băsescu a reiterat afirmația că PSD e "inapt pentru guvernare, și-a dărâmat propriul guvern, din ambiții".

  "Dragnea nu ar desemna pe cineva care ar asculta la altă poartă decât la cea de la Kiseleff, nu cred că Dragnea ar vrea un premier independent de el, vrea să continue să aibă guvernul ca o anexă", a declarat Traian Băsescu.

  Tematic

  Băsescu participă la lansarea unui nou proiect politic la Chișinău
  Băsescu pus pe glume: Ce a spus despre arestarea lui Chirtoacă
  S.R. Stănescu: Tandemul Băsescu-Macovei, ipoteze explozive
  Mălin Bot: "Cât de mic a ajuns Traian Băsescu, jalnic!"
  Băsescu cere revenire la școli profesionale și acuză interese ascunse
  Tagurile:
  premier, Traian Băsescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei