20:08 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Lia Olguța Vasilescu

  Tupeu maxim al Olguței!

  © Facebook / Lia Olguța Vasilescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  433 0 0

  Lia Olguţa Vasilescu vorbește despre soarta politică a unor personalități ale partidului

  BUCUREȘTI, 26 iun — Sputnik. Într-o intervenție România TV, Lia Olguţa Vasilescu, fostul ministru al Muncii și Justiției Sociale, a făcut un anunț cel puțin ciudat în legătură cu două personalități ale partidului care au fost recent excluse din PSD — cel puțin în opinia CExN.

  Este vorba de Victor Ponta şi de Sorin Grindeanu, foști premieri ai PSD, pe care Lia Olguța Vasilescu îi ironizează, stabilindu-le calitatea de potențiali "simpatizați", precum și atrăgându-le atenția asupra termenului de revenire în PSD — "peste un an".

  "Dacă vor dori să rămână alături de PSD, să o facă, dar nu ca membri, ci ca simpatizanţi. După excludere, după ce şi-au pierdut calitatea de membru de partid, pot să facă din nou cerere de adeziune… dar doar peste un an!", a spus fosta deputată PRM, intrată în 2008 în PSD.

  "Cererea va fi supusă aprobării unor foruri superioare", a mai completat Lia Olguţa Vasilescu la RTV.

  De menționat că numele Liei Olguța Vasilescu este menționat la această oră pentru un nou portofoliu ministerial, de această dată zvonurile fiind că va ocupa scaunul de la Interne. Lia Olguța Vasilescu a absolvit facultatea de Litere din Craiova, fiind jurnalistă la o publicație locală înainte de a fi propulsată în parlament, la doar 26 de ani, de Corneliu Vadim Tudor. În PSD a fost ridicată de Mircea Geoană.

  Tematic

  Olguța Vasilescu a trimis FMI la plimbare
  Pictorial inedit - Olguța Vasilescu
  Tagurile:
  soartă politică, partid, Personalități, tupeu, Lia Olguţa Vasilescu


  Știrile Zilei