10:36 20 Mai 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.94
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.68
  Ilie Șerbănescu

  Ilie Șerbănescu: Proprietarul străin al țării l-a inventat pe Dragnea

  © Sputnik / Nicu Goncear
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  66430

  PSD nu mai deține puterea în România, chiar dacă în trecut a avut puterea, astfel ca Liviu Dragnea este creația celor care dețin și conduc România.

  BUCURESTI, 27 iun — Sputnik. Propietarul din economie este decidentul din politică, scrie economistul Ilie Serbanescu în editorialul său din Cotidianul.

  "PSD o fi deținut puterea în România, însă acum n-o mai deține! Puterea este deținută de proprietar în orice rânduială economico-socială și oricum, în capitalism. […] Or, proprietarul actual al economiei din România, deținător al controlului tuturor sectoarelor și pârghiilor strategice, este străin", scrie Ilie Serbanescu.

  Economistul scrie ca românii nu prea înțeleg faptul că nu PSD deține puterea, chiar de câștigă alegerile, ci proprietarul străin.

  Mai mult, Dragnea și PSD știu că nu prea pot face mare lucru, dar se agită perfect. „Sistemul" are nevoie de Dragnea ca de apă deoarece cu Dragnea, sistemul are „adversari".

  Potrivit lui Serbanescu, președintele Iohannis se poate făli că se luptă cu gașca lui Dragnea. Mai mult, dacă îl înlătură pe Dragnea, proprietarul străin al țării trebuie să declare România colonie și să inventeze un alt Dragnea.

  Tematic

  Ilie Șerbănescu: investițiile străine și cele 3 instituții colonialiste
  Ilie Șerbănescu: "România, o colonie la periferia Europei"
  Ce se abate peste România. Ilie Șerbănescu: "nici de ne vom trezi..."
  Ilie Șerbănescu: ”Guvernatorul Isărescu serveşte capitalul străin”
  Tagurile:
  PSD, Ilie Șebănescu, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei