07:49 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Dragoș Pătraru

  Dragoș Pătraru e gata - Digi24 a publicat acum puțin timp știrea

  © Facebook / PrahovaTV
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  101801

  Pătraru: "E o mare diferență între cum vedem lumea, noi cei de la Starea Nației și cum o văd oamenii de la această fabrică"

  BUCUREȘTI, 29 iun — Sputnik. Pe site-ul televiziunii DIGI24 a fost publicat un text și a fost reprodus ceea ce a spus Dragoș Pătraru în debutul emisiunii „Starea Naţiei" de ieri seară. Menționăm că informația a fost difuzată de acum câteva ore de unele agenții de presă, dar a fost abia cum fost publicată de DIGI 24. ceea ce reprezintă o confirmare a celor spuse de Pătraru.

  Realizatorul a declarat, în timpul penultimei sale emisiuni, că "sunt puține șanse să ne vedem tot aici, din august". Fostul colaborator și angajat al mogulului Sebastian Ghiță a lăsat să se înțeleagă că va avea curând o altă emisiune, la un alt post.

  Detalii despre unde va evolua mai departe vor fi anunțate în această seară, în ultima ediţie a emisiunii "Starea Nației" din aceste sezon, scrie DIGI 24.

  „Azi și mâine mai avem și ați scăpat de noi. Am constatat că e o mare diferență între cum vedem lumea, noi cei de la Starea Nației și cum o văd oamenii de la această fabrică", a declarat Pătraru, făcând referire la diferendele dintre el și televiziunea care l-a găzduit.

  Tematic

  Mircea Badea: "Tolontan și Pătraru, tăcători precum c...catul în tufă"
  Tagurile:
  Dragoș Pătraru
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei