11:40 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin

  Furia fostei soții: Anișoara Loghin îl distruge moral pe Chirtoacă la PROTV

  topnews.md
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
  1272861

  Anișoara Loghin, fosta soție a lui Dorin Chirtoacă, continuă să prezinte știri despre arestul fostului său iubit, adăugând comentarii acide și ironice la adresa primarului general aflat în arest și reamintindu-i atât „toate păcatele”, precum și despre cererea în căsătorie și divorțul

  CHIȘINĂU, 30 iun — Sputnik. Prezentatoarea de știri de la PROTV și fosta soție a lui Dorin Chirtoacă, Anișoara Loghin, pare să aibă o plăcere deosebită să se răzbune pe fostul său iubit, preferând să prezinte știrile despre arestul primarului general al capitalei, fără a schița vreo emoție în timpul emisiei.

  Pe 28 iunie, pe lângă reportajul legat de prelungirea arestului la domiciliu pentru Chirtoacă, Anișoara Login a făcut și o trecere în revistă a „istoriei de succes" a primarului.

  "Purtat acum pe la judecătorie și procuratură, acum doi ani Dorin Chirtoacă era purtat pe brațe după victoria în alegeri. Astăzi primarul a ajuns la jumătatea celui de-al treilea mandat. Au fost doi ani, în care a încercat să-și continue proiectele, a fost ținta ironiilor socialiștilor și a ajuns să fie reținut în dosarul parcărilor cu plată", a spus Anișoara Loghin.

  În reportaj se amintește și despre promisiunea lui Dorin Chirtoacă, făcut în octombrie 2016, de a finaliza lucrările de construcție a bulevardului Ștefan cel Mare până pe 2 iulie 2017, apoi urmează enumerarea tuturor scandalurilor legate de activitatea primarului general, care i-au compromis imaginea.

  "Pe Ștefan cel Mare îl comemorăm la 2 iulie. Scrieți-vă data de 2 iulie 2017. Ori este gata până atunci, ori ne despărțim", declara atunci primarul general.

  În reportajul PROTV se constată că în pofida "jurământului" despus de Chirtoacă, astăzi bulevardul e încă în șantier și nici acum nu se știe când va fi gata.

  „Cireașa de pe tortul” reportajului din buletinul de știri prezentat de Anișoara Loghin este reamintirea modului în care Dorin Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Anișoara, "ca în filme", în august 2015, precum și divorțul dintre cei doi în 2016.

  Тема:
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)

  Tematic

  (VIDEO) Cum a prezentat Anişoara Loghin ştirea cu reţinerea lui Dorin Chirtoacă
  (FOTO) Anișoara Loghin, în top „Cele mai focoase blonde ale Moldovei”
  Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă aniversează data nunții
  SONDAJ: Cine este vinovat de divorțul dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă
  (FOTO) Bărbatul care are grijă de Anișoara Loghin în Tenerife
  Înainte de căsătorie Anisoara Loghin s-a izolat în padure pentru câteva zile
  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin, surprinși împreună în noaptea Învierii
  (FOTO) Despre Anișoara Loghin: Divorţul se pare că i-a priit focoasei blonde
  Tagurile:
  Pro TV, primăria, Căsătorie, Soție, Știri, Divorț, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Chișinău
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei