04:47 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Mihai Tudose

  Premierul Tudose intră în război - ia în bășcălie cel mai controversat miliardar

  © REUTERS / Inquam Photos / Octav Ganea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  26720

  Mihai Tudose consideră că, în contextul dat, sunt amenințate stabilitatea coaliției, a guvernului și chiar a țării

  BUCUREȘTI, 10 iul — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Afirmațiile lui Liviu Dragnea, conform căruia atacurile împotriva sa, ca și încercările de "destabilizare" ale partidului ar avea la bază finanțări ale lui George Soros, au fost preluate imediat de presă.

  Ziariștii au întrebat mai multe personalități politice în legătură cu afirmațiile lui Dragnea, iar printre acestea s-a aflat și Mihai Tudose. Luni, la Parlament, jurnaliștii l-au întrebat pe premier dacă George Soros are "interese în România".

  Mihai Tudose a replicat ironic: "Nu, nu are cum să aibă. Dumnezeule, nu are interese nicăieri… Evident că da! Cum să aibă interese aici? Este Crucea Roşie".

  Mai mult, Tudose a supralicitat alegațiile lui Dragnea, comentând că "destabilizarea" președintelui PSD înseamnă afectarea partidului, implicit a coaliției de guvernare — deci a guvernului și a țării.

  „Nu cred că e vorba de o persoană. Domnul Dragnea este preşedintele partidului. Evident că destabilizând preşedintele partidului, destabilizezi şi partid şi coaliţie de guvernare şi guvern şi evident ţara", a declarat premierul, consemnează Adevărul.

  Menționăm că în momentul de față, personaje cu biografia legată de George Soros ocupă funcții cheie în Administrația Prezidențială, dar și în conducerea SRI — Sputnik a prezentat mai multe analize în acest sens.

  Tematic

  Secretele premierului Tudose, date în vileag de brăileni supărați
  Tudose bate câmpii... sau cunoaște metoda dilatării timpului!
  Mihai Tudose - acuzații foarte grave din partea a doi jurnaliști celebri
  Mihai Gâdea anunță dezastrul lui Tudose
  Tagurile:
  miliardar, controversat, război, Mihai Tudose


  Știrile Zilei