08:08 16 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Parlamentul României

  "Ordonanţe care fac pulbere tot programul de guvernare"

  © Photo: Facebook / Parlamentul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  184812

  Dezvăluire în timpul nopții: "Sesiunea extraordinară dă guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare"

  BUCUREȘTI, 8 aug — Sputnik. "Țeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15", a scris Traian Băsescu la miezul nopții de luni spre marți pe pagina de Facebook.

  Fostul președinte afirmă că această sesiune extraordinară "va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie".

  "Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar „păcăliciul" de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program", scrie Băsescu.

  Băsescu consideră încă că Dragnea chiar a crezut în programul de guvernare — "a crezut într-un program fantezist". Iar marea problemă este că "3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut".

  Apoi fostul președinte îl acuză de lașitate pe Dragnea, fiindcă "ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache", scrie Băsescu.

  "În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!", scrie Băsescu pe pagina de Facebook.

  Tagurile:
  Ordonanțe de urgență, Guvern, PSD, Mihai Tudose, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei