08:08 16 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Sorin Roșca Stănescu

  Ultima oră: Roșca Stănescu - “Cu siguranță, Coaliția PSD-ALDE se va rupe”

  © Facebook / Sorin Roșca Stănescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  918 0 0

  SRS: Guvernul PSD -ALDE este „în totalitate aservit sistemului de forță”, „a acționat prostește, cu jumătăți de măsuri, făcând de fapt un blat cu instituțiile de forță”

  BUCUREȘTI, 8 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Știrea privind mărirea accizelor și scumpirea carburanților i-a prilejuit cunoscutului jurnalist Sorin Roșca Stănescu aprecierea că această măsură „va produce un val de creșteri al prețurilor". 

  Prezent în emisiunea Oanei Zamfir, Roșca Stănescu a declarat că această nouă măsură pe care PSD nu a adus-o la cunoștința partenerului de coaliție va duce, „cu siguranță, la ruperea Coaliției". SRS face referire la o declarațiile ALDE conform cărora nu au știut de această creștere a accizelor. 

  Roșca Stănescu s-a referit și la prognoza în creștere a inflației emisă recent de BNR, dar și la precedentele „proiecte" de modificare a impozitării lansate de guvernul PSD fără să își anunțe partenerii. 

  Acum câteva ore, SRS a publicat un editorial extrem de critic în legătură cu modul în care Guvernul a tratat chestiunea pensiilor. 

  „Acționând prostește, cu jumătăți de măsuri, făcând de fapt un blat cu instituțiile de forță, încercând să nu le supere dar, în același timp, să răspundă totuși și nemulțumirilor majorității cetățenilor, care nu sunt deloc speciali, PSD și ALDE și-au prins urechile în această dispută a Legii pensiilor", a scris SRS. 

  În plus, SRS consideră că Guvernul PSD plus ALDE este „în totalitate aservit sistemului de forță". În paradigma acestei afirmații, SRS consideră că proiectul Guvernului pentru pensii este, „în esență, expresia scrisă negru pe alb a uneia dintre cele mai mari umilințe suferite de majoritatea românilor".

  „În loc să îndrepte lucrurile, majoritatea PSD plus ALDE nu a reușit decât să scoată la lumină un sistem putred — și să stârnească șerpăria", scrie SRS în editorialul cu titlul „Guvernul și-a prins urechile. În Legea pensiilor!".

  Tagurile:
  Coaliția, ALDE, PSD, Sorin Roșca Stănescu, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei