09:22 16 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.39
 • USD16.69
 • RUB0.27
 • RON4.16
 • UAH0.64
  Klaus Iohannis

  Reacție dură - cunoscut om politic amenință: "proteste masive" anti-Iohannis

  © AP Photo / Darko Bandiс
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  201863

  "NU mai aștept nici un OK de la nimeni din partid și organizez eu personal PROTESTE MASIVE la Cotroceni!". "#INSTIGATOR și #DEZBINATOR pe post de Președinte"

  BUCUREȘTI, 24 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "E oricum un dezastru național faptul că vom intra în anul Centenarului Marii Uniri cu cel mai mare #INSTIGATOR și #DEZBINATOR pe post de „Președinte"", consideră activul deputat PSD Liviu Pleșoianu.

  Deputatul a reacționat virulent în urma intervenției — la fel de dure — a președintelui Iohannis după prezentarea de către ministrul Tudorel Toader a pachetului de măsuri pentru reforma în justiție.

  "Ajunge, Iohannis!", spune Pleșoianu. "Dacă Insul din Deal își îmbracă iarăși geaca roșie, NU mai aștept niciun OK de la nimeni din PSD și organizez eu personal PROTESTE MASIVE la Cotroceni!", declară deputatul.

  Pleșoianu cunsideră că aseară președintele a incitat lumea și dacă va continua "atunci devine absolut necesar să ieșim din PASIVITATE!". Deputatul PSD îl citează pe Iohannis pe care îl numește "INSTIGATORUL de la Cotroceni" — „Propunerile prezentate astăzi de ministrul Justiției se constituie într-un atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție", a spus Iohannis.

  Totodată Iohannis a atras atenția că, dacă acest "amalgam de măsuri" va fi asumat de Guvern și aprobat de Parlament, "eforturile României de mai bine de 10 ani vor fi anulate și justiția se va întoarce în timp". Liviu Pleșoianu este ferm:

  "Dacă Noua Securitate, în frunte cu mamutul radioactiv, încearcă iar o lovitură de stat, atunci VOM REACȚIONA!", a scris Liviu Pleșoianu pe pagina de Facebook.

  Tematic

  Mircea Badea și Liviu Pleșoianu: „Iohannis e doar un executant”
  Liviu Pleșoianu, posibil în pericol - vine cu "un Proiect Național" inedit!
  Liviu Pleșoianu - ar putea fi exclus din PSD pentru că nu votează guvernul
  Incredibil: Pleșoianu îi cere garanții lui Dragnea pentru a vota Guvernul!
  Pleșoianu: "Toți vor fi chemați la Comisia de Anchetă"
  Liviu Pleșoianu îl face praf pe epigonul lui Iohannis
  Liviu Pleșoianu: “DA, am folosit cuvântul interzis: rușii!”
  Tagurile:
  om politic, proteste, reacție dură, Klaus Iohannis
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei