07:10 23 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.66
 • RUB0.28
 • RON4.10
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  11280488

  Cunoscutul realizator TV a lansat o serie de atacuri și comentarii virulente la adresa președintelui Iohannis și a celor care au manifestat aseară în Piața Victoriei

  Proteste la București, 3 mai 2017
  © REUTERS / Inquam Photos / George Calin
  BUCUREȘTI, 24 aug — Sputnik, DD. Imediat după ce ministrul Justiției a prezentat proiectul de modificare a legilor Justiției, președintele Iohannis a avut o intervenție dură, în care a atras atenția că acesta este un "atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției".

  Printre alte modificări, una dintre cele mai comentate este cea referitoare la procurorul general și la șeful DNA — până acum nominalizarea fiind făcută de președinte. De asemenea, introducerea răspunderii materiale a magistraților a fost o altă temă care a deranjat. Cunoscutul realizator Mircea Badea a reacționat imediat după criticile președintelui.

  "Cât numește Werner procurorii, iar ei nu vor păți nimic indiferent câte nenorociri ar face și câte sufragerii ar linge, atunci statul de drept ar fi ok", a comentat Mircea Badea. "Mamutul stalinist este sinistru, dar țara și-l merită cu prisosință".

  Ultima frază se referă la mesajele și declarațiile prin care se anunțau noi manifestații împotriva guvernului și pentru susținerea președintelui. "#insist să mă pis pe #rezist. Și pe protestele lor de staliniști tâmpiți, teleghidați și spălați pe creier", a reacționat Mircea Badea, deloc zgârcit cu cuvintele dure.

  "Mamutul e disperat că nu va mai putea împărți cu ajutorul slugilor lui cu cătușe", consideră realizatorul Antenei 3. "Partidul lui de rahat plus partidulețul sereiului au luat-o la cioc grav la ultimele doua alegeri. Jos votul, sus cătușele! Cum să mai fie mamutul șmecher fără abuzuri?!", a scris Mircea Badea pe Facebook.

  Seara, realizatorul TV a urmărit și evoluția evenimentelor din Piața Victoriei, unde câteva sute de manifestanți au blocat circulația și au strigat sloganuri din cunoscutul repertoriu antiguvernamental, pro — susținerea "anticorupției" și pro- Iohannis.

  "Deocamdată doar 100 de staliniști cretinoizi, spălati pe băsul care le ține loc de creier?!", comentat ironic Mircea Badea. "Trebuie să-și ia Werner geaca roșie peste tricoul cu burtoacă și să iasă la prosteală", a scris cunoscutul relizator TV.

  Tematic

  Mircea Badea și Liviu Pleșoianu: „Iohannis e doar un executant”
  Rusoaica lui Mircea Badea, l-a înnebunit! Poze incredibile
  Mircea Badea: "Mă doare-n cot ce face omul cu fundul lui"
  Mircea Badea: "Tolontan și Pătraru, tăcători precum c...catul în tufă"
  Ciutacu: "Mircea Badea şi Mihai Gâdea - băsişti sub acoperire"
  Mircea Badea: Țara asta este perversă și putredă
  Polițistul Godină, atacat pentru bani de Ciutacu și Mircea Badea
  Tagurile:
  protestatari, președinte, Mircea Badea


  Știrile Zilei