04:45 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  101561

  Atac incredibil al deputatului Liviu Pleșoianu: "Eu nu mă feresc de cuvinte - Noua Securitate din România ESTE într-o foarte mare măsură creația celor de peste ocean!"

  BUCUREȘTI, 5 sept — Sputnik. În această noapte, Liciu Pleșoianu a transmis un nou mesaj extrem de puternic către Washington: "Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România".

  Deputatul PSD lansează acest apel în contextul în care atrage atenția asupra a două aspecte. Primul — "Noua Securitate din România ESTE într-o foarte mare măsură creația celor de peste ocean", dar, în al doilea rând, "din fericire, Președinte a fost ales Donald Trump, nu Hillary Clinton".

  "Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România. De asemenea, este timpul ca SUA (unde, din fericire, Președinte a fost ales Donald Trump, nu Hillary Clinton) să retragă orice sprijin pentru Noua Securitate. Eu nu mă feresc niciodată de cuvinte — Noua Securitate din România ESTE într-o foarte mare măsură creația celor de peste ocean!"

  Iar deputatul declară și că este gata de a continua parteneriatul cu SUA dar nu în condișiile în care Românai e tratată ca o colonie. Este momentul ADEVĂRULUI, spune Pleșoianu, "va deveni SUA cu adevărat PARTENERUL României sau va continua să ne trateze ca pe o COLONIE?".

  Liviu Pleșoianu păstrează pentru finalul mesajului cea mai importantă afirmație, care ar putea deveni un motto politic al unei perioade de schimbare: "În pragul Centenarului Marii Uniri, românii NU mai tolerează nicio imixtiune în treburile interne ale acestei țări!".

  Atfel, situația din România va rămâne în paradigma cunoscută — "Cântec vechi, versuri noi — Binomul, Ambasada, Propaganda…", scrie Pleșoianu într-o postare nocturnă pe Facebook.

  Tematic

  Mircea Badea și Liviu Pleșoianu: „Iohannis e doar un executant”
  Liviu Pleșoianu, posibil în pericol - vine cu "un Proiect Național" inedit!
  Liviu Pleșoianu - ar putea fi exclus din PSD pentru că nu votează guvernul
  Incredibil: Pleșoianu îi cere garanții lui Dragnea pentru a vota Guvernul!
  Tagurile:
  Securitate, Liviu Pleșoianu, SUA


  Știrile Zilei