09:30 05 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  104720

  Gafa anului, politicanul a dezvăluit o faptă ilegală, gravă, de față cu martori - abia apoi a realizat ce a făcut! DNA se poate sesiza

  BUCUREȘTI, 18 sept — Sputnik. În direct la B1 Tv, fostul senator liberal Cristian Bodea a declarat că i s-a cerut de către liderii PNL să dea 1000 de euro pentru a a obține funcția de chestor al Senatului, calitatea care îl introducea în conducerea primei Camere și în Biroul Permanent.

  Suma ar fi fost dată ca o "donaţie", pentru care nu ar fi primit chitanţă, "Nu am dat doar eu, ci toţi colegii, din salariu", a declarat Bodea la B1 Tv. "Era august și în septembrie erau alegeri la funcția asta" a precizat Cristian Bodea.

  Prezenți în platou, cunoscuta avocată Lorette Luca și preşedintele PMP Bucureşti, deputatul Robert Turcescu, i-au atras atenția lui Bodea că "tocmai s-a autodenunţat".

  "Au anunțat în presă că nu ne forțează, tu donezi la partid. Acum, că eu nu am vazut chitanța e partea a două, nu e dare de mită, e donație", a încercat să schimbe sensul fostul senator.

  Cert este însă — și pe baza aprecierii celor două personalități din platou, că declarația dată în direct este un denunț clar, vizând o faptă cu implicații multiple — și asupra căreia s-ar putea ca vigilenții procurori DNA (vigilenți cu politicienii) să se sesizeze fără întârziere.

  Tagurile:
  bani, senator


  Știrile Zilei