12:00 18 August 2018
În direct
 • EUR18.91
 • USD16.64
 • RUB0.25
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Traian Băsescu

  Traian Băsescu, violență extremă!

  © AFP 2018 / DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  35005

  Intervenție nervoasă, cuvinte grele aruncate de fostul președinte - Traian Băsescu este radical cu "Lichelele politice patentate"

  BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik. În urma evenimentelor meteorologice, una dintre cele mai remarcabile ieșiri la rampă este a lui Traian Băsescu. Într-o postare de acum câteva ore pe Facebook, Băsescu atrage atenția asupra implicării "lichelelor din politică" în introducerea "spaimelor în populație". Ținta principală — evident, Liviu Dragnea.

  "ATENŢIE! JOS LABELE DE PE ANM", li-a intitulat Băsescu "manifestul". "PSD şi Dragnea. ne apără de vânt! Implicarea lichelelor din politică în interpretarea datelor meteo şi introducerea spaimelor către populaţie din cauza faptului că în România, toamna, "bate vântul" este un risc major de bulversare a activităţii şcolilor, a societăţilor comerciale sau a instituţiilor publice".

  Președintele Băsescu, fost primar al Capitalei, acuză primăria generală că nu verifică starea copacilor bătrâni, acesta fiind cauza incidentelor pricinuite de un vânt relativ moderat.

  "Dacă au căzut copaci în Bucureşti la un vânt de 30-40 km/oră este pentru că primăria bişniţăreşte plantaţiile de panseluţe în loc să verifice starea pomilor/copacilor bătrâni care cad peste oameni şi maşini şi fără să bată vântul".

  Băsescu își încheie postarea de pe Facebook cu un nou "slogan" — "Lichele politice patentate, jos labele de pe ANM" ți avertizează și asupra unui posibil mesaj pe care l-ar putea folosi adversarii săi politici: "Urmează sloganul "PSD şi Dragnea ne apără de vânt"".

  Tematic

  Băsescu, declarație neașteptată despre Tudose și Laura Kovesi
  Mintea românului: MESAJUL despre furtună care a pus pe jar Capitala
  Tagurile:
  Primăria București, Prognoza meteo, PSD, ANM, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei