10:14 06 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Robert Turcescu

  Incredibil, Robert Turcescu i-a scris o poezie lui Liviu Dragnea!

  © Facebook / Robert Nicolae Turcescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  56710

  Turcescu ar putea scrie și un cântec pentru Dragnea. Parlamentarul PMP îl trimite pe Iohannis la școli și spitale, cititorii îi sugerează să meargă în cârciumi

  BUCUREȘTI, 15 oct — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul realizator TV, devenit parlamentar de Constanța pe listele PMP, s-a remarcat și prin talentul său muzical. Într-un moment culminant al „carierei", Turcescu a participat la preselecția pentru Eurovision, alături de formația sa "Casa presei".

  Acum câteva zile, stimulat probabil de dramoleta de la CEx al PSD, simțul artistic al lui Turcescu s-a manifestat încă o dată, dedicându-i o poezioară lideruklui PSD, Liviu Dragnea. Iat-o:

  Zice Dragnea-un pic năuc,

  Scuturîndu-se de zoaie:

  "De-azi guvernul n-are cuc,

  Însă a rămas cu… oaie!"

  Desigur, talentatul cantautor ar putea-o transforma într-un cântec, poate chiar de success. Sperăm ca acest act artistic să nu-I atragă lui Turcescu reproșuri din partea președintelui PMP Traian Băsescu — care ar putea fi invidios că emulul său dedică versuri unui rival politic.

  În aceeași stare de spirit, Robert Turcescu i-a dedicat o notă pe Facebook președintelui Iohannis, pe care l-ar dori implicat mai mult în "Brava, Prezidente! Azi la golf, mâine în vacanță, ce-ți pasă… Un spital, o școală, când vizitezi?", a scris Turcescu, întrebare care a atras o mulțime de replici, în frunte cu "Sau o cârciumă, ca alții…" — scrisă de frumoasa realizatoare a Radio România Cultural, Maria Stavri Joghiu.

  Tematic

  Robert Turcescu, "scuipat de o panaramă decrepită"
  Tagurile:
  Robert Turcescu, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei