10:49 18 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.42
 • USD17.60
 • RUB0.28
 • RON4.08
 • UAH0.73
  Victor Ponta și Liviu Dragnea

  Ponta îl cheamă la duel pe Dragnea: „Am decis să spun adevărul”

  © AFP 2019 / ANDREI PUNGOVSCHI
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  56821

  Fostul premier Victor ponta îl cheamă la dezbateri televizate pe președintele PSD, liviu Dragnea, precizând că este decis să spună adevărul

  BUCUREȘTI, 25 oct — Sputnik. „Eu am decis să spun ceea ce gândesc cei mai mulți membri și votanți ai PSD — că Liviu Dragnea și "Cartelul de la Teldrum" au confiscat Partidul și îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani și protecție în fata legii / că a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie și distruge economic și social România / că Grindeanu, Tudose, Tutuianu, Teodorovici și oricine îndrăznește să nu execute orbește ordinele "Cartelului" devine imediat securist, trădător, cârpă — fiind tarat în mocirla lui Dragnea!”, așa începe recenta postare pe Facebook a lui Victor Ponta.

  El spune că este decis să iasă din "Mocirla" și să spună adevăruș, dar și să ofere „o alternativă pentru toți cei dezamăgiți și umiliți de Dragnea!”. Mesajul lui Ponta vine ca răspuns la acuzațiile că a aprobat eliminarea unor colegi din PSD de către DNA.

  „Mi-am apărat colegii din PSD și când aveau si când nu aveau dreptate! Am cerut eu și am depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului / am plătit un preț scump în 2014 când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD "penali" de care eu nu am vrut să ma dezic! Poate asta a fost greșeala mea?!?”, a ținut să puncteze fostul premier al României.

  „Dar Liviu — dacă insiști, hai să avem o confruntare la Dana Grecu la Antena 3 ca să le dau detalii, nu vrei?”, a conchis Victor Ponta.

  Tagurile:
  Duel, Liviu Dragnea, Victor Ponta, România


  Știrile Zilei