17:52 17 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.00
 • USD17.28
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  31920

  Numele unor infiltrați în presă - deconspirați de cel puțin un cunoscut ofițer de informații - persoane care au făcut diverse manevre pentru "Statul paralel"

  BUCUREȘTI, 22 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. O întreagă rețea de judecători, procurori, șefi de instituții și jurnaliști ar fi fost coordonată de actualul secretar general al SRI, generalul Dumitru Dumbravă, a afirmat Daniel Dragomir, ofițerul SRI care a dat peste cap opinia publică și suprastructura statului cu dezvăluirile sale.

  Astăzi, Daniel Dragomir s-a ținut de promisiune, dezvăluind numele unei procuroare care ar face parte din Sistem, fiind, confirm lui Dragomir, "coordonată de ani buni de Dumbravă". Desigur, se poate obiecta asupra probelor oferite de Dragomir, dar să nu uităm că Facebook nu este nici comisie parlamentară, nici vreun organ de control abilitat.

  De precizat că generalul Dumitru Dumbravă este secretarul general al Serviciului Român de Informaţii şi a fost şeful Direcţiei juridice a SRI. El s-a remarcat prin declaraţia despre căreia instanţele de judecată ca fiind "un câmp tactic" pentru SRI, noțiune extinsă ulterior la domeniile menționate de Dragomir.

  "Voi începe să devoalez rețeaua sa și oamenii săi de sprijin", a scris Dragomir pe Facebook , completând, ironic, "sufrageria lui Oprea o să pară o plimbare în parc".

  Cunoscuta jurnalistă Narcisa Iorga, fost membru CNA și fost șef al biroului de comunicare al PD, i-a pus lui Daniel Drgomir o întrebare importantă:

  "În rețeaua lui Dumbravă sunt și jurnaliști? Foarte interesant. Or fi cei cu surse în DNA?"

  "Veți vedea", răspunde Dragomir.

  "Nume de ziariști?", insistă Narcisa Iorga.

  "Da", răspunde sec Dragomir.

  Întrebarea Narcisei Iorga are sens, deoarece și în cazul chemării lui Dragnea la DNA pentru a i se aduce la cunoștință sechestrul pe bunuri, informația a apărut cu câteva ore înainte de comunicatul DNA, prin aceeași sursă folosită în alte situații — un "jurnalist" implicat în mai multe "dezvăluiri" — subiect asupra căruia vom reveni.

  "Scăparea" informației către transmițătorul consacrat a făcut ca la sosirea lui Dragnea la DNA, acesta să fie așteptat de un grup organizat de "protestatari" — ăregătiți pentru un spectacol interesant pentru mass media.

   

  Tagurile:
  ziariști, jurnaliști, SRI, DNA, Daniel Dragomir, România

  Știrile Zilei