23:20 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Liviu Pleșoianu

  Pleșoianu, mesaj radical pentru Codruța și Klaus Werner: "Se tem!"

  © Facebook / Liviu Pleșoianu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3548193

  Voi merge oriunde veți dori să ne întâlnim, Iohannis NU va mai obține încă un mandat, cu Kovesi mă voi înfrunta din nou în clipa în care i se va cere #REVOCAREA!"

  BUCUREȘTI, 25 dec — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Închei acest an perfect împăcat cu mine însumi", mărturisește Liviu Pleșoianu. "Am luptat cu toate resursele împotriva Noii Securități — în Parlament, la Bruxelles, în fața sediului central DNA, chiar și la Cotroceni", spune Pleșoianu care completează "mi-am asumat fără rezerve această luptă".

  Într-adevăr, Pleșoianu este autorul celor mai multe atacuri teoretizate împotriva Sistemului, în sensul că a descris și combătut, în termeni originali, ceea ce se petrece la nivelul instrumentelor de forță în România deceniului doi al noului mileniu.

  "Faptul că sunt tot mai multe atacuri dinspre Propaganda Noii Securități mă bucură foarte mult", spune liciu Pleșoianu, car crede că asta "e semn că toate aceste personaje sinistre SE TEM!".

  Cele două personaje "sinistre" sunt Laura Kovesi și președintele Klaus Iohannis. Cu amândoi Pleșoianu promite că se va confrunta în viitorul apropiat.

  Pentru început, "cu doamna Kovesi mă voi înfrunta din nou în clipa în care i se va cere #REVOCAREA!", spune Pleșoianu. "Cu domnul Werner mă voi înfrunta în 2019, așa cum am anunțat în urmă cu câteva luni". Care confirmă — "Decizia mea e fermă!" în privința candidaturii la președinția României.

  Dar, până atunci mai avem un an — "Anul Centenarului", amintește Liviu Pleșoianu; "am luptat cu toate resursele (…) și o voi face în continuare".

  "Anul Centenarului îl vom începe împreună, toți cei care ne dorim ca țara noastră să se reașeze în propriul Destin!"

  Mai mult, Liviu Pleșoianu promite că va lupta "în continuare", dar că va începe să meargă în toată țara! "Voi merge oriunde veți dori să ne întâlnim", promite deputatul.

  Iar concluzia este clară — "Iohannis NU va mai obține încă un mandat, ne vom îngriji ÎMPREUNĂ de asta", promite Liviu Pleșoaianu pe pagina de Facebook.

   

  Tematic

  Ultima oră: Pleșoianu își bate joc de USR, le face un cadou "complet"!
  Pleșoianu s-a ținut de cuvânt: scrisoare extraordinară pentru Trump!
  Pleșoianu îl termină pe Hans Klemm - îl face de doi bani în fața lui Trump!
  Liviu Pleșoianu începe în forță: dezvăluire tare despre manipularea străină
  Tagurile:
  promisiune, confruntare, mesaj, Liviu Pleșoianu, Laura Kovesi, Klaus Iohannis, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei