03:00 17 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.17
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Investirea lui Mihai Tudose

  S-a cerut public demisia lui Tudose - "Iohannis să ceară revocarea"!

  © REUTERS / Inquam Photos / Octav Ganea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Klaus Iohannis (91)
  110462

  Mai multe personalități au cerut demisia controversatului premier, se așteapă intervenția președintelui Iohannis

  BUCUREȘTI, 11 ian — Sputnik, Dragoș Dumitriu. După declarația ministrului de interne și probele administrate s-a iscat o revoltă totală împotriva controversatului premier — chiar în studioul lui Mihai Gâdea unde, cu o seară înainte, evoluase timp de două ore chiar Tudose.

  De altfel, chiar după interviu, cunoscutul realizator Mircea Badea a făcut critici dure, în stilul său, la adresa premierului.

  Prima a răbufnit Oana Stancu Zamfir, care a dezvăluit că, încă de la prima oră, jurnaliștii Antena 3 i-au cerut premierului să spună dacă la dosarul schimbării șefului IGPR există acordul chestorului Ioniță de ocupare a funției. "Nu a furnizat acest document", a spus Oana Stancu, considerând că premierul se face vinovat de "înșelăciune, de mințirea opiniei publice".

  "Să-ți bați joc de niște copii violați, agresați sexual", este inadmisibil spune Oana Stancu. "Mă aștept ca președintele Iohannis să ceară revocarea premierului Tudose", a declarat jurnalista.

  "Tudose ar trebui să-și dea demisia", a spus și generalul Pavel Abraham, care a argumentat — „Premierul a mințit, a încercat să folosească această oportunitate pentru a-i da o lovitură lui Dragnea".

  Reputata avocată Alice Draghici a opinat că Tudose ar trebui să plece pentru multele declarații din ultima vreme, mai ales pentru jignirile la adresa casei Regale.

  Cert este că situația s-a schimbat radical, iar dacă în culsul dimineții se aștepta demisia ministrului Carmen Dan, din această seară se așteaptă demisia premierului Mihai Tudose.

  Тема:
  Klaus Iohannis (91)

  Tematic

  Tăriceanu dă de pământ cu Iohannis - e fără replică!
  Liviu Pleșoianu - susținut frenetic și respins isteric
  Carmen Dan l-a nimicit pe Tudose - a probat că minte și i-a dat o lecție!
  Tagurile:
  ministru, guvern, Revocare, demisia, Mihai Tudose, Carmen Dan, Klaus Iohannis, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei