19:57 11 Mai 2021
În direct
 • EUR21.51
 • USD17.82
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  28310

  "Nu-ți rămâne decât să închizi telefonul, să-ți torni un pahar cu vin roșu și să uiți de toți și de toate"

  BUCUREȘTI, 15 ian — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Azi, de la ora 14, la PSD va avea loc o ședință extraodinară a Comitetului Executiv al PSD. După toate informațiile apărute, majoritatea liderilor locali sunt de partea lui Liviu Dragnea în diferendul fățiș cu Mihai Tudose.

  În același timp, mulți lideri importanți doresc un dialog, o împăcare a taberelor. Printre cei care militează în acest sens este Codrin Ștefănescu, cel care, cu marea sa experiență politică, înțelege nu numai ce este de câștigat dintr-un dialog, dar mai ales ce are PSD de pierdut dacă se ajunge la o ruptură.

  Cu toate încercările sale, Codrin Ștefănescu a depus armele — nu se poate dialoga, dezvăluie secretarul general adjunct al PSD. Motivul? "Orgoliul", susține Codrin.

  "Hai să vă mai spun un secret: orgoliul bate logica! Și ratiunea! De departe, tot mai acut și chiar permanent", a scris Codrin pe pagina sa de Facebook. "Orice încercare de dialog e sortită eșecului. Din start!".

  Ciudată este și resemnarea vocalului lider social democrat — nu mai are soluții, așa că încearcă să uite, pur și simplu!

  "Nu-ți rămâne decât să închizi telefonul, să-ți torni un pahar cu vin roșu și să uiți de toți și de toate. Cel putin până mâine…", a încheiat Codrin Ștefănescu postarea sa.

  În urma încercărilor cititorilor de a afla mai multe detalii, a diverselor sugestii pentru realizarea "dialogului", Codrin a avut o singură replică vizavi de situația din PSD — "Dă-i, Doamne, românului mintea cea de pe urmă!".

  Tematic

  Ultima oră: încă o lovitură dată de Tudose liderilor Coaliției PSD-ALDE
  Zi crucială pentru PSD - Dragnea are o singură șansă!
  Firea - președinte, dar PSD ia în calcul și candidați din afară: "Să câştigăm!"
  Confirmare: luni, în PSD se produce o revoluție - regrupare în jurul unui lider!
  Sursa: demisia lui Tudose, unul din subiectele congresului PSD
  Candidatul PSD la prezidențiale
  Tagurile:
  posibilitate, lideri, Dialog, PSD, Mihai Tudose, Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea, România

  Știrile Zilei