14:48 06 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.04
 • USD18.54
 • RUB0.24
 • RON4.15
 • UAH0.68
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  47603

  Ultima dată, manifestațiile din fața sediului PSD s-au încheiat cu scandal și reținerea a trei „protestatari" de către poliție

  BUCUREȘTI, 15 ian — Sputnik, Evan Răutu. "Un infractor nu are ce căuta în fruntea unui partid, șef de cameră, orice funcție publică", scriu cei de la "Corupția ucide" pe pagina lor de Facebook. "Cât despre Tudose, cu el ne-am lămurit după întâlnirea de la Guvern…. Bătaie pe ciolan".

  Nu empatizăm cu niciunul, este concluzia celor de la organizația care promovează manifestațiile #REZIST. În aceste condiții, protestarii se pregătesc de o acțiune în forță în fața sediului PSD din șoseaua Kisseleff.

  "Mai multe persoane o să fie prezente în fața sediului PSD, probabil cu bannere, mesaje sau altele", anunță "Corupția ucide" pe pagina de Facebook.

  Cu toate aceste chemări, protestarilor le este teamă ca PSD să nu schimbe ora de desfășurare a Comitetului Executiv, tocmai de… teama postării celor de la "Corupția ucide".

  "De la ora 14:00 (înainte era ora 16:00) este întâlnire în București. La fel de probabil, după această postare, ora o să fie schimbată încă o dată", se menționează în postarea citată.

  Cert este că, la protestul recent, jandarmii au intervenit și poliția a reținut trei manifestanți printre care și controversatul jurnalist Mălin Bot.

  Tematic

  #REZIST schimbă tonul: "Mă doare la bască de Iohannis"
  Mesaj #REZIST - grenade pentru pensionarii PSD... "utili doar morți"!
  Mișcarea "#REZIST" a creat colinde... anti PSD!
  Ciutacu îi face praf pe protestatarii #REZIST - "șefi peste neghiobi"
  Tagurile:
  anti-PSD, protest, REZIST, România


  Știrile Zilei