23:15 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Teodor Meleșcanu

  Atac devastator la MAE!

  © AFP 2019 / ATTILA KISBENEDEK
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  20760

  Se aduc acuzaţii de proastă organizare a vizitei oficialului nipon. Meleşcanu, „în corzi"

  BUCUREŞTI, 17 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi, totodată, realizator al emisiunii „Ambasador România", lansează, pe pagina sa de socializare, un atac virulent la adresa ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu.

  Acesta este acuzat, împreună cu guvernanţii, că îşi vede exclusiv de propriul interes şi reproşează proasta organizare a vizitei oficialului nipon.

  „Vizita PM (primului-ministru — n.a.) al Japoniei a fost crucială pentru aducere de investiţii în România şi din informaţiile mele a fost FOARTE PROST ORGANIZATĂ DE MAE (cu majuscule în original — n.a.)… vă atrag atenţia că Japonia nu este Somalia", a scris Cumpănaşu.

  Reproşurile realizatorului tv nu s-au oprit aici, el criticând foarte dur faptul că Meleşcanu rămâne în funcţie, ca urmare a deciziei partidului său de a-şi păstra miniştrii.

  „Apropo, domnule Meleşcanu, tot la MAE? PE BUNE????" a scris Cumpănaşu, folosind majusculele şi patru semne de întrebare pentru a-şi exprima mirarea.

  Tematic

  Demisia lui Tudose dă peste cap un eveniment așteptat de 100 de ani
  Tagurile:
  reproșuri, critici, organizare, vizita, MAE, Shinzō Abe, Alexandru Cumpănaşu, Teodor Meleşcanu, Japonia, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei