21:55 17 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.07
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.61
  Clotilde Armand

  „România? Să mai aştepte!"

  © Facebook / Clotilde Armand
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  12911

  Un politician USR „toacă" mărunt politica internă a acestor zile

  BUCUREŞTI, 23 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Politicianul Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand, are, pe pagina sa de Facebook, un discurs dur la adresa PSD-ALDE, pe care îi consideră vinovaţi de absenţa României de la Forumul Economic Mondial de la Davos, care a debutat astăzi, în Elveţia.

  Armand spune că România şi Davos sunt entităţi paralele. Aceasta a atacat grav PSD, despre ai cărui lideri spune că sunt preocupaţi de reuniunea CEx din Kiseleff şi de programul de guvernare.

  „Acolo se dezbat probleme legate de geopolitică, economie, tehnologie şi societate, nu se discută despre serialul Suleyman Magnificul, insolvenţa TelDrum sau mutilarea legilor justiţiei şi a statului de drept. (…) România? Să mai aştepte", a scris Armand.

  Trebuie făcută precizarea că Armand este cea care, in ianuarie anul trecut, făcea declaraţii halucinante despre motivul pentru care USR nu a avut un program de guvernare în campania electorală.

  „Nu am avut un program de guvernare pentru că ştiam că nu vom ajunge la guvernare", a precizat politicianul, potrivit Evenimentul Zilei.  

  Tagurile:
  Davos, PSD, Clotilde Armand, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei