15:15 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Codrin Ștefănescu

  Codrin Ștefănescu îl provoacă pe ministrul Educației: "Să iasă public!"

  © Facebook / Codrin Ștefănescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  58730

  Secretarul general adjunct al PSD se împotrivise propunerii actuale, după ce Valentin Popa făcuse câteva dezacorduri în intervenția din CEx

  BUCUREȘTI, 29 ian — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Scandal monstru în ședința CEx de nominalizare a miniștrilor. Protagonist, vocalul Codrin Șefănescu. Ștefănescu, unul dintre cei mai culți lideri ai PSD, a reacționat vehement atunci când Valentin Popa, cel desemnat pentru funcția de ministru al Educației, a făcut câteva dezacorduri în discursul din CEx.

  Ieri, la ședința de pregătire a votului din Parlament, Codin Ștefănescu a fost întrebat dacă și-a schimbat opinia în privința lui Popa.

  "Vedeţi că-l susţin şi rectori din ţară, mă rog, mergem pe linia dreaptă acum", a răspuns ambiguu dar concesiv Codrin Ștefănescu.

  Dar, imediat, secretarul general adjunct al PSD a revenit… cu o provocare la adresa ministrului propus.

  "Domnul ministru al Educaţiei trebuie să iasă public, să ţină un speech, să dea răspunsuri la întrebări şi să demonstreze că este bun şi că această imagine este doar provizorie — el de fapt este un om foarte bine pregătit", a declarat Codrin Ștefănescu pentru Agerpres.

  Reamintim că propunerea susținută de (filiala) București și de câțiva lideri naționali a fost Ecaterina Andronescu, una dintre cele mai cunoscute figuri al Învățământului — iar ca imagine, "e mai cunoscută decât mine", a declarat Codrin Ștefănescu.

  Tematic

  Codrin Ștefănescu e disperat, vrea să uite de toți... și de PSD!
  Replică tare la Codrin: "Terminați, PSD nu va fi lăsat să câștige președinția"
  Codrin Ștefănescu, izbucnire totală - revoltă în direct!
  Atitudine de excepție a lui Codrin, interpretări nepotrivite ale cetățenilor
  Codrin a reușit - lovitură împotriva statului paralel
  Tagurile:
  Ședința Cex, PSD, Codrin Ștefănescu, România


  Știrile Zilei