08:37 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Tudorel Toader

  Tudorel Toader, fără replică atunci când aude „Kovesi"!

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Laura Codruța Kövesi (135)
  40202

  Ministrul Toader se ferește să spună mai multe despre promisiunea pe care a făcut-o în legătură cu Kovesi

  BUCUREȘTI, 29 ian — Sputnik, Dragoș Dumitriu. „Oratorul" Guvernului, ministrul Justiției, Tudorel Toader, pare că nu își mai găsește cuvintele atunci când este întrebat despre șefa DNA, Laura Kovesi. Prezent ieri la ședința Coaliției, Toader a fost întrebat de ziariști în legătură decizia care o vizează pe temuta Laura Codruța Kovesi.

  „În momentul în care voi decide să fac publică hotărârea luată, v-am asigurat că vă voi anunța”, a fost singura „precizare” a ministrului.

  În ciuda insistențelor presei care i-a adus aminte că, la începutul anului declarase că "Este o decizie pe care am luat-o", ministrul Toader nu a răspuns nici măcar la întrebarea despre motivele pentru care nu a făcut publică respectiva decizie.

  "Este o decizie pe care am luat-o, este o decizie pe care urmează să o formalizez în limitele competenţelor mele legale". a declarat Toader, care a precizat că el doar propune, "de revocat, revocă preşedintele, îl întrebaţi pe dânsul", a declarat acum trei săptămâni Toader, amintește DCNews

  Тема:
  Laura Codruța Kövesi (135)
  Tagurile:
  DNA, Toader Tudorel, Laura Codruța Kovesi, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei