20:47 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Tudorel Toader

  Tudorel Toader în dificultate - "e nevoie de timp pentru trepădușii din ministere"

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  74010

  Ministrul Justiției, pus în dificultate de o promisiune și de activitatea subosdonaților săi - revine hotărât azi în țară

  BUCUREȘTI, 6 feb — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieri am difuzat o știre pe baza unui scurt dialog în ministrul Justiției, Tudorel Toader, și un cititor care i-a pus o problemă de maximă actualitate.

  "În ce stadiu se află azi acțiunile întreprinse (dacă există) de ministerul pe care-l păstoriți în vederea extrădării următorilor: Alexander Adamescu, Puiu Popoviciu, Sebastian Ghiță, Radu Mazăre, Alina Bica, Marko Attila, Elan Schwartzenberg și Codruț Marta", întreba cititorul Vali Vasilescu.

  Iar cititorul îi face o propunere concretă ministrului: "Puteti face o sinteză pentru fiecare caz în parte și să o publicați măcar aici dacă nu pe pagina oficială a MJ?"

  "Da", a răspuns sec ministrul "luni!".

  Ei bine, aseară, pe la ora 21, ministrul a revenit, arătând… de ce nu s-a putut ține de promisiune.

  "Da — am dat în lucru respectiva informare — văd că nu este gata!", scris ministrul, completând imediat — "Sunt la Strasbourg — revin mâine!!!".

  Din cele trei semne de exclamare înțelegem că ministrul revine decis să pună în ordine situația. Vali Vasilescu e însă… înțelegător cu ministrul.

  "E de înțeles", spune cititorul, "E nevoie de timp pentru trepădușii din ministere pentru a formula o informare astfel încât să nu spună nimic și să-și mascheze incompetența. E la fel în orice minister nu doar la dv".

  Urmărim și azi ceea ce se va întâmpla — dacă ministrul Toader se va ține de promisiune.

  Tagurile:
  Toader Tudorel
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei